Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12
Dolů
Téma: Tátovo pití mě ničí..
#604
Re: Tátovo pití mě ničí.. Před 14 rok, 1 měsíc  
Razantnost a důslednost to je to co nejvíc platí,na mě to platilo na 100%.Pak se možná zamyslí a je naděje.Píšete že nemáte sílu,máte, jen je třeba si uvědomit že sebrat sílu je už možná to poslední co by mohlo pomoci.
ivlik

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#992
Re: Tátovo pití mě ničí.. Před 13 rok, 12 měsíce  
Táta ve středu nečekaně zemřel. Příčinu nám ještě neřekli. Díky všem, kdo si náš příběh přečetli - kéž byste měli větší úspěch s "vaším" alkoholikem. My jsme to nedokázali.. Nikdo si neumí představit, jak mi teď je
Lucie

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#997
Re: Tátovo pití mě ničí.. Před 13 rok, 12 měsíce  
Lucie,vím jak vám asi je a přeju upřímnou soustrast.Budiž vám útěchou že už se netrápí,ale je to asi slabá náplast.Nevyčítejte si nic udělala jste co jste mohla,je to život a váš otec si vybral.Kdyby váš příběh byl aspon varováním pro ty co se nechtějí léčit,ale pochybuju o tom.čas rány zahojí a vy žijte svůj život pestře.Hodně štěstí.
ivlik

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1003
Re: Tátovo pití mě ničí.. Před 13 rok, 11 měsíce  
Ahoj Leni, plně chápu tvé pocity, vím, že přát si něčí smrt je hrozné, ale já cítím to stejné k matce. Na léčení sice byla, ale ani ne měsíc po návratu začla znovu. Mně už došli síly, když jí vidím tak je mi zle. Navštěvovat ji nechci aby moje děti naviděli babičku v takovém stavu a uchovali si ji v paměti takovou jaká byla dřív. Léčbu zvládla před deseti lety úspěšně a do loňského roku abstinovala. Bohužel nyní se to nepodařilo a já už čekám také janom na její smrt, která bude pro nás všechny vysvobozením. Bolí to o to víc, že minulých deset let byla perfektní matkou a babičkou. Bohužel je to její volba, vybrala si alkohol, ketrý ji během týdne změnil k nepoznání.
Iva

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter