Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Jak pomoct mamce
#25150
Jak pomoct mamce Před 9 rok, 1 měsíc  
Dobrý de, už nevím jak dál moje maminka začala mít problém s pitím.Nedávno nám umřela blízká osoba a mamka do toho ještě víc spadla. Máme spolu podnik,který je potřeba udržovat a sama už to nezvládám. Vždycky se opije a do práce prostě nechodí.Pokaždé se na něco vymluví...chřipka,záda atd..
Vždycky to na ní poznám že něco pila a ona ještě mi dokáže i lhát,že tam nic k pití nemá a nakonec já jsem ta špatná. Nevím co s ní..do léčebny ji nedostanu ani náhodou. Takové stavy mívá tak týden až dva za měsíc.Pak je to zase v pořádku je to pořád dokola. Máte s tím někdo zkušenosti a popř rady?
Mov vám děkuji.
Alena

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#25152
Re: Jak pomoct mamce Před 9 rok, 1 měsíc  
Na mamku nemůžeš už spoléhat, najdi si náhradu, jinak tě stáhne i s firmou dolů.Třeba jí to nakopne a začne přemýšlet!!!!!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#25517
Re: Jak pomoct mamce Před 9 rok, 1 měsíc  
Ono je to možná trochu ošklivé, ale někdy se zkrátka vyplatí udělat něco, z čeho budou mít pocit, že pokud se nezačne léčit, přijde o vás, otočíte se k ní zády.

Jestli sama od sebe nechce, může pomoci například toto. Abych si zde přihřála trochu "polívčičku", jezdí-li autem, pořiďte si havarijní pojištění. I když, jsme u toho zpět. Nabourá-li a provedou u matky orientační dechovou zkoušku, je to v háji.
Dorothy

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter