Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Alkohol v rodině
#712
Alkohol v rodině Před 14 rok, 1 měsíc  
Je mi 42 let a od svých 20 let piju. Nejdříve to byla jaká-si společenská nutnost. Nyní jsem se dostal tak daleko, že nejsem schopen pracovat, na všechno kašlu a nic mě nebaví. Před 3 mi roky jsem se začal léčit, ale spadl jsem do toho znovu. Mám hodnou ženu , děti a chci s tím návykem skončit protože se chovám jako déčko. Kolikrát se mestydím napít se již ráno aby mi to vydrželo déle, pak jsem v poledne již nepoužitelnej.....Dnes jsem se po delší době nenapil a jsem rozhodnutej abstinovat, protože jinak by to blbě skončilo. Asi bych měl navštívit nějakého psychiatra a pořádně to probrat. Jsem na to zvědavej hrozně se za to pití stydím,,,,
Luba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#717
Re: Alkohol v rodině Před 14 rok, 1 měsíc  
Lubo,neobvinujte se že jste začal znovu,jednejte!Na léčení jste už byl,tak víte co máte dělat v případě recidivy.Je dobré že si to uvědomujete a ted to chce činy.
ivlik

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#763
Re: Alkohol v rodině Před 14 rok, 1 měsíc  
Vážený pane Lubo,
přeji, aby Vás Vaše kroky dovedly, jak před třemi roky, a vaši rodinu opět alkohol neohrožoval. Myslím, že Vám za to bude vděčná a do budoucna byste s ní mohl počítat. V opačném případě asi tušíte, že byste o ní mohl přijít, protože se to takhle dlouho vydržet nedá.

Nejdůležitější v tomto případě jste, ale Vy. Vaše zdraví, práce, schopnosti, radost ze života, osobnost.....
Květa
Platinum Boarder
Příspěvky: 344
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24
Poslední úprava: 28/03/2010 10:22 Provedl: Květa.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#764
Re: Alkohol v rodině Před 14 rok  
Tak jsem se 12 dnů nedotkl alkoholu. Za těch 12 dnů jsem udělal tolik práce (zahrada, dílna, práce-zaměstnání) jako za 2 roky zpátky ne..... to musím přiznat že jsem na všechno kašlal docela je to paradox co se dá za tak krátkou chvíli stihnout... Hodně jsem se zaměstnal udělal jsem si plán a pravidelně večer před usnutím reviduji v deníčku "Brigity Johnson" , který si již delší dobu vedu. Když zalistuji zpět a promítnu si některé doslova propité dny utápění se v bahně rozlitých snů ano doslova rozlitých snů je mi z toho...... Rozhodl jsem se dále pokračovat ve střízlivosti.. V pátek mám schůzku s doktorem specialistou, který se alkoholizmem zabývá, chci se účastnit nějakých seancí s lidmi s podobnou úchylkou a povídat si a dozvědět se o pocitech podobně postižených fenoménem alkohol..... Děkuji. Víra je mocná.....Doporučuji přečíst kdo se zajímá o to jak pracovat na své osobě od Dr. Joseph Murphy - Moc podvědomí (dobrá je pasáž rozhodnutí - jak skoncovat se špatnými návyky je to velmi zajímavé a poučné. Zase brzy nashledanou...
Luba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#767
Re: Alkohol v rodině Před 14 rok  
Lubo,
to je skvělá zpráva, ve Vašem posledním příspěvku prosvítá naděje , která je reálná. O to reálnější bude kvalitnější Váš osobní život a klid v celé rodině.
Vykročil jste do kola změny, přeji Vám, abyste jej dokončil a setrval v trvalém výstupu.
Máte perfektní zkušenosti, které jste se rozhodl realizovat, včetně sebemonitorování a sdílení se s ostatními podobně bojujícími.
Ctěla jsem se zeptat na ten deník sebemonitorování, je v něčem zvláštní, že má název:,, Brigity Johnson,,, nebo to je vzor úspěšně léčené?
Vydržte do pátku a v případě jakýchkoli abs. příznaků víte, kde hledat odbornou pomoc? Hlavně to neřešit dalším pitím .
Rádi se tu s Vámi Lubo opět sejdeme.
Květa
Platinum Boarder
Příspěvky: 344
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24
Poslední úprava: 29/03/2010 10:36 Provedl: Květa.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter