Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Alkohol
#2117
Alkohol Před 13 rok, 5 měsíce  
Je to tak, vydrzel jsem ted tri tydny nepit, v patek jsem se nechal presvedcit a sel jsem ke kamaradovi, po nejakem tom presvedcovani jsem podlehl a par sklenicek jsem si dal,slibil jsem si ze to neprezenu a to se mi nastesti i povedlo. Zustal jsem u tech par sklenicek, lae i tak jsem mel na druhy den vycitky svedomi a kdyz jsem si v hlave prehraval vecer,takjsem si uvedomil, ze dokud jsemse trochu nenapil, tak jsem si s kamarady nemel co rict, je to smutne Vim, ze jsem porusil to co jsem si predsevzal, ale muzu si s toho vzit neco dobreho, protoze mi to dalo dalsi lekci.
Marek

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#2118
Re: Alkohol Před 13 rok, 5 měsíce  
Stalo se, nezmění se to už, to bylo.Tak znovu hodně sil.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#2144
Re: Alkohol Před 13 rok, 5 měsíce  
Ahoj Marku,
ono to nejde ze dne na den, všechno změnit, stalo se, ostudu si neudělal, ale hlavně se neuklidni právě tím, že si to zvládl a že příště to taky tak budeš mít pod kontrolou. Ono jak to člověk několikrát pod kontrolou v minulosti němel, tak je jasný že může zrecidivovat. No, jo i my alkoholici jsme recidivisti))
Mám kámošku a máme si co říct i když nepijeme, ale mám pár známých se kterýma si mám co říct opravdu jenom kdybych se cinkla chlastem no pak má okruh lidí, které bych bez chlastu nesnesla, to jsou jako rodinný návštěvnosti a pro mě nepodstatní klábosení...tak tak to máš.
čus, já na depku si pouštím futuramu, a jsem v jiném světe.
Ifka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter