Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123
Dolů
Téma: Předposlední stádium před alkoholismem
#32033
Re: Stopka Před 8 rok, 3 měsíce  
AA ani v léčebně jsem nebyla. Chutě mám, ale to má každý, někdo méně, někdo více.
Každý je zvládá po svém. Především ten chlast nesmím mít doma, ale Ty to máš zase jinak, ty jsi nepila kromě akcí i sama doma. Je to hodně individuální.
Někdo si dokonce dá i ten birell a nic, někomu to naopak spustí bažení, jako mně.
I motivace je pokaždé jiná.
Josef
Platinum Boarder
Příspěvky: 700
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#32034
Re: Předposlední stádium před alkoholismem Před 8 rok, 3 měsíce  
Chci Vam rici,ze jsem mel stejnou zkusenost z alkoholem,jakou popisujete v clanku.
Byl jsem tydeni pijan,protoze jsem v tydnu pracoval a o vikendu se sel bavit.Moje nemoc spociva v tom,ze jsem si oblibil ,mozna az zamiloval do opijeni se.Zname to,ten zacatek,kdy jsem strizlivy a zacnu pit alkohol,nebo si vezmu drogu,nebo jdu hrat o penize a chci si navodit co nejlepsi pocit ,ktery se tyka meho celeho tela ,takze fyzickeho a psychickeho.Vite o cem mluvim.To ,jak se pozdeji mohu chovat pod vlivem alkoholu,nebo drogy uz nemumim ridit a ovlivnit.
Cim dele se opijim,beru drogy,tim vice narustaji psychicke,fyzicke problemy.
Take mam problemy existencni,financni,musi je resit nekdy za mne rodina.
20let trval muj zivot v pekle,kdy okoli nemelo tuseni,co se deje v mem tele .
17 let po padu na drzku ,kdy jsem byl naprosto v prdeli a nevedel jak zit a resil jsem ,odejit dobrovolne ze sveta,mozna z pudu sebezachovy,nebo ten NAHORE,nevim kdo,jsem sel na leceni.
Byla to pro mne zachrana zivota,meho zivota.Byl jsem najednou zavreny za mrizemi,nemohl ven a zacal se pomalu seznamovat s doktory,zdravotnim personalem,spolupacienty.Bylo mne fyzicky a psychicky spatne a cekal jsem na abstaky,nebo delirium,nebo jiny zachvat,se kterymi jsem setkal u spolupacientu.Byl jsem na Detoxu.
Dnes je to 17 let,co ziji NOVY zivot.Zivot bez alkoholu.Je mne dobre.Jo ,je to tak.Zvladl jsem behem mnho dalsich prekazek a bez opijeni se ,jsem je zvladal dobre.
Je to dnes uz jen na mne.Budto zit jako clovek,ktery svoje sny a cile utapi v alkoholu ,nebo v drogach.Dnes uz nedelam rozdil mezi alkoholem,drogami,prasky,trosku podobne i u geamblerstvi.
Dnes uz nepokladam za vinika alkohol,drogy a pod.protoze vse se odehrava v me mysli,vse je o mne samem,je o mych pocitech,o mych touhach.Drogy,alkohol,geamblerstvi souvisi s pohodlnosti,zit v iluzi,v nepravde.Mohu obelhat ostatni,ale sam prede sebou nikdy neutecu.Vymitit ze zivota NUDU,mit plan ,delat praci,ktera mne bude skutecne bavit a nebudu se citit ponizovan.Musel jsem zacit byt k sobe naprosto cestny a uprimny.Naucit se z nat svoje pocity,svoji povahu,svoje chyby ,naucit se trpelivosti,nenechat se vyuzivat .Ja vim,ze to vsechno zni jako pohadka,ale neni to pohadka.Kazdy clovek na svete ,podle mne se narodi DOBRY.V jakem vyrusta prostredi,kolik skutecne lasky dostava,jak na nej pusobi rodina,skola,svet informaci,tak se vyvyji i jeho cesta.Ne kazdy se muze ovlivnit svoji budoucnost,umiraji nesmyslne deti,lide pro chamtivost jinych lidi.Jak dopadne tento svet zalezi jen na cloveku.Ja chci byt dobry a dobro posilat dal.Nechci ,aby mne ovlivnovali drogy,chlast a podobne.
Zalivejte na zahradce ruze kyselinou,jak to dopadne.
Jo,ctu,ze jsem nadosmrti alkoholik a ze se uz nemohu napit.
Jo a proc by jsem to Pane Boze mel delat?
Kdyz clovek vazne nemocny se uzdravi a co udela proto aby zil dal?
Mam nyni jen jeden zivot.Jestli jsem zil nekdy jindy,jestli se nekdy narodim znova v jine podobe je mne dnes uplne jedno.
Ziji ted a ted chci byt vesely a stastny.
Preji Vam najit sama sebe a svoji cestu.
David
Fresh Boarder
Příspěvky: 9
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 123
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter