Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Co mi alkohol bere / vzal
#48874
Co mi alkohol bere / vzal Před 6 rok  
Tak mě tak napadlo zrekapitulovat si a vidět černé na bílém to, co nám pití způsobilo nebo stále způsobuje. A co nás trápí, čeho se bojíme, že by mohlo přijít. Co vy na to?
U mě jednoznačně psychická nepohoda - kterou na druhou stranu tím pitím na chvíli zapudím. Pocit zhnusení sama nad sebou. Strach z epilepsie nebo nevím, co by po tom mohlo přijít. Strach z rychlejšího nástupu projevů stárnutí. Mám 6 kilo nahoře - několik piv před spaním se jako dietní neosvědčilo. Bojím se třesu rukou a toho, že se z toho zblázním. Už teď je většina mých myšlenek o pití - jak nepít, jak to zlomit. A nejvíc se bojím, že už neumím být normální, vážit si toho stavu. A začít si vážit sama sebe
Alkohol už mi vzal jeden zub, způsobil jizvu na obličeji a ochudil mě o hroooozně moc času. Jsem permanentně unavená. Paradoxně jedinou účinnou metodu relaxace vidím v něm.
Někde jsem slyšela, že účinek LSD je natolik silný, že lidem už potom ta obyčejná realita nestačí - poznali víc. A já se moc bojím, že už taky neumím žít jen tak.
Hana
Expert Boarder
Příspěvky: 103
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#48875
Re: Co mi alkohol bere / vzal Před 6 rok  
Ahoj Hani, přečti si moje vlákno , jak jsem se začátku bála, že už to ani nebudu já, když přestanu pít. Že už to za ty roky mám snad V DNA a že už nebudu taková jako dřív. Teď nepiju skoro 4 měsíce a žiju normálně, na chlast si ani nevzpomenu, teda vzpomenu U různých činností si říkám: u toho jsem musela pít a hned z práce domů tak odpo víno. Je fakt, že jsem to taky různě natahovala, abych přijela domů co nejpozději, ale víno stejně proběhlo, jen rychleji.
Co mi vzal? Určitě kus mozku, ale možná jsem tak blbá normálně Čas mi vzal, je až neuvěřitelné, co člověk stihne za střízliva. A ještě popřemýšlím. Zatím ahoj.
Umíš žít jen tak, stačí jen překonat alko bariéru. Čerpám z myšlenek Ja, který tady psal: Stačí jen žít!!!Život je krásný i bez alkomlhy. Už neptřebuji být zhulená( zamlada) nebo ovíněná, abych užívala radosti i starosti. Prostě JEN ŽIJU Nádhera
Drahoslava
Gold Boarder
Příspěvky: 304
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#48876
Re: Co mi alkohol bere / vzal Před 6 rok  
Alkomlha - krásně napsáno Večer super stav, nic nebolí, vše je radostnější, i ten úklid, že? Ale ráno to nenávidím, ten opar, zmatení, frustrace, fuj fuj fuj!
Hana
Expert Boarder
Příspěvky: 103
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter