Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Jak reagovat na agresivního otce?
#12432
Jak reagovat na agresivního otce? Před 11 rok, 3 měsíce  
Dobrý den, našla jsem tuto diskusi a ráda bych Vás požádala o pomoc. V poslední době mi stále více dochází, že můj otec má problém s alkoholem. Střízlivý je to velice korektní, bezvadný člověk, má náročnou práci, ale jakmile se napije, je u něho větší stres, únava či jiné problémy nebo nějaká nevyrovnanost, probouzí se v něm nějaké druhé já.. začne být hrubý, začne napadat slovně mě, mou mámu, dokonce vyhrožoval tím, že mě uhodí..
Bohužel jsem na toto jeho chování už alergická a jakmile začne, začnu sama startovat a u něho toto moje chování ještě více probudí jeho agresivitu a moje mamka to špatně snáší, má problémy se srdíčkem a tyto hádky nejvíce odnáší mamka.
nejradši bych se odstěhovala,a le bojím se tady nechat mamkou s ním samotnou.. tohle se stává třeba jednou do měsíce, ale už se ve mě probouzí stav, kdy při každém jeho napití se bojím co zase nastane..
On samozřejmě problém nevidí, žádný problém nemá, my jsme histercký ženský podle něho, ale o co Vás žádám. Jak se k takovému člověku chovat pokud se u něho probudí to jeho druhé já? Pokud odejdu do jiné místnosti utíkám a jenom potvrzuji to co říká.. když reaguji probouzím agresi. Vůbec nevím co dělat a jak tyto jeho výbuchy řešit. Děkuji za každou reakci
Pavla

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12434
Re: Jak reagovat na agresivního otce? Před 11 rok, 3 měsíce  
Pokud je pod vlivem?Nemá cenu reagovat.Nejlepší způsob pro vás je vzdálit se na tu dobu,kterou cítíte,že nejte schopna sama sebe ovládnout.Alkohol opravdu u mnohých lidí probouzí agresivitu.Řešte s ním všechno jen ve střízlivém stavu.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12440
Re: Jak reagovat na agresivního otce? Před 11 rok, 3 měsíce  
Pavlo, natoč ho , třeba telefonem, až bude střízlivý, ukaž mu to.Snaž se ho neprovokovat!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12721
Re: Jak reagovat na agresivního otce? Před 11 rok, 2 měsíce  
Pavlo, takhle jsem prožil své dětství, jen to nebylo jednou za měsíc, ale skoro denně. S opilým člověkem u kterého alkohol probudí psychopatické rysy jeho osobnosti nemá cenu jakýmkoliv způsobem jednat. Jediná možnost je izolovat se a "přežít". Probírat jeho chování v době jeho střízlivosti nemá cenu, protože vše popře, nebo se hluboce omluví bez toho, že by příště vše nezopakoval anebo pokud je v posledním stadiu jen řekne "no a co"?
Pavel 101
Fresh Boarder
Příspěvky: 6
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter