Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Agresivní alkoholik
#23200
Agresivní alkoholik Před 9 rok, 5 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23203
Re: Agresivní alkoholik Před 9 rok, 5 měsíce  
Dokud se nestane nějaké neštěstí, policie nic řešit asi nebude.Lékařka je divná.Mamka může jen oznámit na policii, že jí vyhrožuje, a trvat na zápisu.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#24488
Re: Agresivní alkoholik Před 9 rok, 2 měsíce  
tak to mě rozum nebere,ty budeš řešit za mamku to,co ona nebyla byla schopna vyřešit za dvacet let! Už ho měla dávno vykopnout a byla by v pohodě a ty také,musela jsi tím vším jako dítě projít,jenom proto,že je tvoje máma slaboch a ten ožrala troska a parchant největší,už dávno ho měla přetáhnout něčím po palici,protože to již není člověk,ale debil a kretén a výpitko že mu není rovno. Mám zkušenost sice roční,ale stačilo to,ke konci,jsem ho párkráte řetáhla holí a byl jako bránek,nesmíte se toho blbečka bát,jste na něj dvě a je potřeba,aby se máma od něj už konečně odřízla,jinak se ho nikdy nezbaví a budete stále trpět a proč!!! Drřím palce,aby jste toho debila zpacifikovaly!!!
pindruška

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#24492
Re: Agresivní alkoholik Před 9 rok, 2 měsíce  
Pro mámu je to těžké, zvykla si na teror.I toto lze, je spoluzávislá.No, s tím fyzickým napadání, i když také znám případ, kdy to zabralo, jenže se to může i obrátit, a tragedie je tu.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#31556
Agresivní alkoholik Před 8 rok, 6 měsíce  
Ahoj všichni!

Chtěla bych se svěřit s tím, co mě trápí. Je mi 20 a jsem alkoholik. Mám poškozený mozek z drog a myslím, že to chlast dodělal. Brala jsem dřív pervitin, ale už 3 roky neberu. Rok nekouřím marihuanu a dva měsíce nekouřím cigarety. Teď už tedy ani nepiju. Nevím proč, ale od jisté doby, co jsem pila nějakou pálenku jsem po alkoholu agresivní na svého přítele. Jenže to jsem i normálně od toho incidentu s tou pálenkou, jenže když se napiji, je to stokrát horší... No každopádně chtěla bych vysvětlit, proč se to děje? Co se stalo, že jsem najednou agresor? ... Jinak moje máma byla strašná, celé dětství na mě řvala, v 7 letech jsem se snažila podřezat si žíly, pak jsem snědla spoustu léků. Mamka mě obviňovala z toho, že kvůli mě je nešťastná a já jí nechtěla dál přitěžovat, tak jsem chtěla umřít. Mamka na mě kolikrát řvala několik hodin v kuse, bila mě a ptala se mě pořád dokola... Proč to děláš? Proč to pořád děláš? Brala jsem jí totiž peníze, abych si mohla koupit něco k jídlu, doma nic nebylo. Je možné, že je to z toho, co jsem zažila s mamkou v dětství? ... Jinak jsem alkoholik takový, že ani na alkohol chuť nemám, vlastně mi žádný nechutná. Občas mám chuť na pivo. To se většinou napiju a ani ho nedopiju. A když mi chutná, nebo spíš když se bavím a přepiju se do euforie, tak těch piv ( malých ) vypiju tak šest a mám dost v tom smyslu, že jsem slušně opitá. Pak začnu usínat, tak dojde na panáka, ale to mi hned začne vypadávat paměť a když si dám ještě jednoho, většinou mám hoodně dost a jdu hned domů. Není mi špatně, nemám depky. Jen když mám tu dobrou náladu, tak nechci přestat v tu chvíli pít. Prostě piju a piju, dokud se mi nechce spát. A to když chce přítel jít domů, tak jdeme, ale jsem nasraná, že jsem se bavila a že nemůžu zůstat s ostatními a pít dál. A pak se začneme většinou hádat a já mu vyčítám, co všechno mi provedl... Jinak prostě na alkohol chuť nemám, piju nejvíc tak jednou za týden a to tak, že si dám třeba sladký Strongbow a ani mi ten alkohol nedělá dobře, tak to nedopiju, nebo dopiju, ale dál nepiju. A abych vše uvedla na pravou míru. Já jsem dřív vydržela hodně v chlastu, bydlela jsem ve Varnsdorfu a chlastali jsme každý den. Ale to jsem taky depky neměla a pak když jsem se přestěhovala, tak jsem sice pila tak 3x do týdne, ale nikdy jsem se neopila hodně. Tak 1x za dva měsíce, jinak jsem byla furt v pohodě. Pak jsem se dala dohromady s přítelem, od začátku roku byl klid, pili jsme jen 1x týdne a taky jsem okna neměla, pili jsme tak do nálady. Pak přišli prázdniny a ta pálenka a od té doby mám okna a jsem agresivní. ... Když tak vše dovysvětlím, kdyby Vám bylo cokoliv nejasné. Jinak nekecám, jako mají alkoholici ve zvyku, já jsem závislá, jak na drogách, tak na chlastu a dost dobře si uvědomuji, že lhát sám sobě ničemu nepomůže. Taky jsem byla na léčení s pervitinem, takže všechno co se týče závislosti vím.

Jinak všichni se držte, alkohol a drogy jsou zlo,a le šťastný může být člověk i tak, stačí mít oporu a pracovat na sobě! Všecxhno jde a my jsme silnější, než celá ta chemie!

Mějte se hezky.
Růžový slon
Fresh Boarder
Příspěvky: 1
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#31557
Re: Agresivní alkoholik Před 8 rok, 6 měsíce  
Magdalena, píšeš:
... Když tak vše dovysvětlím, kdyby Vám bylo cokoliv nejasné. Jinak nekecám, jako mají alkoholici ve zvyku, já jsem závislá, jak na drogách, tak na chlastu a dost dobře si uvědomuji, že lhát sám sobě ničemu nepomůže. Taky jsem byla na léčení s pervitinem, takže všechno co se týče závislosti vím.

Magdaléna,

"Ty si zvláštny *oxymoron = ani ryba <-> ani rak*!"...
Raz píšeš o sebe v mužskom a vzápätí v ženskom rode...


"Tak, čo si vlastne? Transgender = tretie pohlavie?"


A vieš vôbec, čo chceš?... (alebo sa len pokúšaš o recesiu?)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
Příspěvky: 3118
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#31559
Re: Agresivní alkoholik Před 8 rok, 6 měsíce  
"lhát sám sobě" je docela častý slovní obrat, takže i ženská se může splést, zas tak Ja neparanoidni, všeho moc škodí

mám tendenci to spíš každému věřit, tak věřím že to ze sebe vysypala upřímně...

no já jsem se ve svém prvním zaměstnání setkal se vším možným, člověk si říká, že to snad nemůže být pravda, ale bylo to skutečné až moc

takže Magdaleno, co dál?
pert
Platinum Boarder
Příspěvky: 614
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter