Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123
Dolů
Téma: denní stacionář
#30167
Re: denní stacionář Před 8 rok, 8 měsíce  
Líbo,

jsi moc hodná a radíš tu spoustě lidem, za což Tě obdivuji. Právě, že to nevzdávám... už mám potvrzený termín na 16. 9. 2015 a upřímě se tam těším a sepisuji, co si sebou vzít a dokoupit Původně jsem chtěla ušetřit, tak jsem si chtěla pronajmout nějaké ubytování a docházet tam stacionárně, ale p. ředitel mi nabídl mnohem lepší cenu, což pro mě je pobytová fáze lepší, přeci jen by mě to mohlo ponoukat si po cestě "něco" koupit. Bude nás tam max. 7 lidí, tudíž pro mě jen plus, než někde v PL v 30 lidech. Navíc mi neseberou os. věci, jako nůžtičky na nehty, parfém (kdo by chtěl přeci popíjet parfém?), NTB ani telefon. Když jsem byla u pí Plocové, tak jsme měli vymezený čas na telefonování 1/4 hod. a z toho jsem třeba 5 min. stála ve frontě na jeho vydání. Pro mě to bylo hodně stresující a když pak nastoupil p. Horyna, tak po pár dnech byla konečná. Koukala jsem, že už tam nepracuje, tudíž o důvodech mohu jen spekulovat. Ale třeba Bc. Martina Freimanová a Soňa Sušánková jsou skvělé, ostatní personál neznám, takže se to tam asi dost mění.
Ještě jednou dík i za ostatní návštěvníky těchto stránek, kterým radíš...
Anet

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#30168
Re: denní stacionář Před 8 rok, 8 měsíce  
Léčebnu u Plocové neznám, ale je drahá, a znám paní, která si půjčila na tu léčbu, vůbec jí to nic nedalo,pije ještě víc.Dan dědkovatí.Anet, svůj život máš ve své moci, užívej ho, nepřežívej.Měj se hezky v Brandýse, napiš, jaká je to léčebna.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 123
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter