Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Fórum bylo dlouho očekáváno uživately alkoholik.cz
Stránka: 1
Dolů
Téma: Proc piji
#24456
Proc piji Před 9 rok, 2 měsíce  
Přečetl jsem hodně článků, kde ženy psaly, že manžel se stal alkoholikem a ony nechápou proč se tak stalo. Odpověď je jednoduchá. Muž je zodpovědný za fungování rodiny a přijde čas, kdy začnou problémy nejen v práci. V takovém případě muž potřebuje podporu od ženy, bohužel v mnoha případech se toho nedočká, proto příjde to co příjde. V takovém případě je alkohol nejjednodušší východisko. Vím, že hodně z Vás řekne, že alkohl je droga, ano to je, na to nic nemůžu říct. Proto tímto bych chtěl říct ženám, važte si svých mužů a podporujte je a taky bych chtěl vzkázat mužům, když víš, že tě žena nedokáže podpořit když potřebuješ, v případě, že spolu nemáte děti tak ji opusť. Není jediná, na světě jich je víc než dost.
zatvor
Fresh Boarder
Příspěvky: 1
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#24459
Re: Proc piji Před 9 rok, 2 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#24462
Re: Proc piji Před 9 rok, 2 měsíce  
zatvor má svym způsobem pravdu....jen bych doplnil, že lépe se abstinuje v důchodu... to totiž umí každej, válet se doma a abstinovat bez streu
petrch

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#24467
Re: Proc piji Před 9 rok, 2 měsíce  
Vela dochodcov zacne pit ked odidu na dochodok, preto ze odrazu stratia svoje zauzivane stereotypy a zacnu sa nudit. Aj vela zien na materskych dovenkach zacne pit a to kvoli stereotypu.
Samozrejme aj stres je spustac, ale zatvor sa myi v tom, ze je to problem len u muzov. V dnesnej dobe vacsina zien pracuje a taktiez sa musi starat o to, aby bolo dostatok penazi v domacnosti.
A tymto vypoctom by sa dalo pokracovat, takze v podstate by sme dosli k tomu, ze teoreticky vsetci by mali byt akoholici. Lebo kto chce pit, tak dovod si vzdy najde.
Aspon ja som si ho nasla vzdy. Bud som zapijala stres v praci alebo nejaky smutok, hadku s priatelom, alebo len to, ze mi bolo super a chcela som to oslavit. Kazdy dovod mi bol vzdy dobrym dovodom
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#24491
Re: Proc piji Před 9 rok, 2 měsíce  
Důchodci většinou nemají za co pít.Jsou rádi, že mají na nájem, léky, trochu jídla.A když pijí, mají depky, stresy, jako každý alkoholik.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter