sylva: Dobrý večer, po dohodě s rodinou, jsem si našla tyto stránky.Před 4 lety jsem začínala s vínem do dobré nálady a po 2 letech jsem vyměnila víno za rum. Nepiji do mrtva, jen na udržení hladinky alkoholu v krvi.Rum si schovávám po domě , když je možnost tak ji vždy využiji.Přestali jsme s manželem chodit do společnosti, mám strach, že bych se neovládla.Což by se asi stalo.Vím jak je těžké zbavit se jakékoliv závislosti-přestala jsem kouřit a byla to fakt síla.Nyní bych se chtěla zbavit alkoholu a bavit se o tom s někým fundovaným.Týden nepiji a zatím nemám žádné abstinenční příznaky i když mne občas ten rum napadne.Díky za reakci,Sylva
krtko: Sylvinka tak vítaj. My sme tu väčšinou fundovaní ožrani. Cez víkendy tu je mŕtvo. Ale odporúčim ti stránku dr. Nešpora. Dozvieš sa niečo o alkohole.
Erika: Ahoj Sylvie. Jeste bych k strankam dr. Nespora zkusila terapii. Preji hodne stesti. Vypada to, ze rodina i manzel te podrzi
Ja:
Sylva,... "vitaj v triezvej džungli!" Základom je priznať si, že: "SOM ALKOHOLIČKA!!!" - a verejne aj pomenovať túto svoju závislosť." Je TO ako diabetes - potrebuješ striktne dodržiavať diétu!"...
"Stále, navždy, furt, imrvére i napořád"...
Ja:
"Ahoj triezvy utorok, všetkým vospolok!"
«link» Ja:
...chybička
...sorry
Ja:
Veľmi smutné je keď už alkoholik-sklerotik š Alzheimerom zabúda aj na pitie... (nevďačné povolania) [Radšej mohol vyštudovať lopaťáka!]
Ja:
...zasádroval aj *zlomené víno.
Ja:
Rekreačná súprava Ježiš: 2 trámy a 3 klince...
Ja:
...nemal na chlieb, tak kúpil ČUČO.
(alkologi(-sti-)ka) Ja:
...(ležiaky, podvod a Mamona vytvárajú akcie a zľavy.) Iba alkohol a jeho LOBBY o tom ešte stále nevie... "Pijeme!!!"
Double D: dobry den
Erika:
Zdravim JA, i vsechny ostatni. Dnes se to pocasi skutecne vyvedlo
Ja: "
Richard: Hezký začátek prosince přeji...
Ja:
"Čo bolo skôr?... sliepka či vývrtka?" ...SLIVOVICA.
Double D: dobre ranko