Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12
Dolů
Téma: Díky za každé střízlivé ráno
#9184
Re: Díky za každé střízlivé ráno Před 11 rok, 11 měsíce  
Míšo, najdi si AA, pořád dokola se to tu opakuje, sama těžko budeš tento problém zvládat, manželovi se nediv, on neví, protože není alkoholik, co je to za trápení, nemůže to pochopit, pro něj je to lehké.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12577
Re: Díky za každé střízlivé ráno Před 11 rok, 3 měsíce  
Miso vydrz! Mrzi mne, ze tvuj muz neni tou nejvetsi oporou ale mozna se na tebe zlobi za veci, ktere jsi mu rekla, nebo udelala. Vsichni vime, jak nas alkohol promeni. Mozna budes muset resit vic, nez jen svou nemoc alkoholismus.Psycholog je urcite dobry napad. S kamaradkou je lepe se nevidat. Zkus se rozhlednout po jine, ktera si libuje v necem zdravejsim, nez je piti a klaboseni. Ve mne mas rozhodne okamzitou oporu. je mi 45 a v lednu to bude rok co abstinuji. Pila jsem vice, ci mene 20 let. Prestala jsem ze dne na den. Podporil mne na rozdil od tebe muz, ktery dokonce sam zacal abstinovat abych v tom nebyla sama.Az odpadnou nejhorsi dny a mesice zacnes sledovat drobne odmeny, ktere ti zivot posila za tvou silu. Ja rozhodne drzim vsechny palce! Veronika.
Veronika de Visser
Fresh Boarder
Příspěvky: 1
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12581
Re: Díky za každé střízlivé ráno Před 11 rok, 3 měsíce  
Určitě to je lepší,když mám někoho o koho se opřít můžu.Já neměla zprvu nikoho.Musela jsem se naučit opřít o svoji víru,která přišla zároven´s přiznáním si alkoholismu,své závislosti na alkoholu,na partnerovi jak jsem zjistila mnohem později,na jeho nemocných emocích,kterými jsem trpěla nejen já ale i děti-byl také alkoholik.On se upil,léčit se nechtěl,vysmíval se tomu a chtěl věřit,že pití a nepití je jeho vlastní vůle,kterou to chtěl dokázat.Já jsem nastoupila opět do léčebny.Tam jsem se konečně jsem se vzpamatovala a našla sílu a chu´t žít.Dnes jsem za svoji víru vděčná.Hodně mi pomáhá zvládat to,z čeho jsem měla strach a utíkala před tím k pití.Nacházím v ní sílu pokračovat i přes pády se opět zvednout a chtít jít dál.Nevzdávat svůj život.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12654
Re: Díky za každé střízlivé ráno Před 11 rok, 3 měsíce  
Jsem moc ráda, že nepiju, má to tolik výhod, včera v Tv poučovali, jak koupit kvalitní, neškodlivý alkohol.To abych měla sebou poradce, zjišťovat-kody, kolky, šarže, pak ještě mrknout na internet , zjistit něco o firmě, a nejlepší ještě zajít na hygienickou stanici, dát si ověřit tu flašku, jestli je opravdu nezávadná!No, zbytek toho vyčichlého alkoholu vypít?Fuj!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter