Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12345
Dolů
Téma: Nealkoholické pivo
#22269
Re: Nealkoholické pivo Před 9 rok, 6 měsíce  
Na temu nelakohlickych piv a vin je vela polemik. U kazdeho alkoholika to funguje inak, u niekoho to prebudi chut na pivo a vino alkoholicke a niekomu to moze pomoct. Ja si napr. obcas pivo nelakoholicke dam, ale len ked je nejaka akcia a nejak mi to chut na alkohol zatial neprebudilo, takze si z toho hlavu nerobim. Musis vidiet ty na sebe, ci ti to skor pomaha alebo ublizuje Inak drzim palce v abstinencii a ako radi Liba, nesustreduj sa na daleku buducnost, ale ber to odo dna ku dnu a tes sa z kazdeho dna, ked si sa nenapila a je ti dobre..
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#22274
Re: Nealkoholické víno.....a vůbec, závislost,zvyk Před 9 rok, 6 měsíce  
Z Prahy nejsem, mám to 60km,ale přihlásila jsem aspoň zatím tam..možná mají kontakty v mém okolí. Mám před sebou dva dny práce. Zvládnu je. Měla jsem dovolenou 3 dny, potřebovala jsem si srovnat myšlenky, tak jsem ji měla vyhrazenou na ty lékaře.Dneska jdu do jámy lvové, držte palec,díky.
Anděla noci probděla

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#22834
Re: Nealkoholické pivo Před 9 rok, 5 měsíce  
S tim nealko pivem je problém, že prostě vůbec nekope. Uvedu příklad: Potřeboval jsem bejt nutně jedno období při vědomí(neožralej), tak jsem do sebe (snad 2 dny?) lil místo normálního piva aspoň nealko(pro tu chuť asi, něco jako placebo). No jo, jenže ty noční můry, nespavost a úkosti způsbujou uplnej opak, byl jsem víc mimo než kdybych pil. No a po neúspěchu s nealkem jsem holt musel přejít na opravdovej chlast a pak jsem teprve mohl fungovat. Prostě hnus, tam kam by jinej si nedovolil jít s troškou chlastu v žíle, tak já jdu sťatej, hnusnej, ožralej. No nic, přeju hezkej den.
Péťa

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#22841
Re: Nealkoholické pivo Před 9 rok, 5 měsíce  
Peto, mal si abstaky a nemohol si ocakavat, ze vdaka nealkoholickemu pivu by si sa im vyhol. Ak vysadis alkohol, tak abstaky zakonite pridu a bud to musis vydrzat a prejde to, alebo este lepsie ked to skusis prekonat s pomocou. napr. s pomocou psychiatra.
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#23095
Re: Nealkoholické pivo Před 9 rok, 5 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Dráček
Fresh Boarder
Příspěvky: 4
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 12345
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter