Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: Manžel alkoholik
#17320
Re: Manžel alkoholik Před 10 rok, 2 měsíce  
Hledam mu informace protoze se na netu pohybuji denno denne ale on vubec. On tomu neholduje.navic nemq cas je v praci . Ja jsem doma. A rada bych info i pro sebe. Ale pokud me tady nekdo soudi jen po tom co tu pisu par radku tak nic. Asi jsem tu blbe. Dekuji tu lidem za typ na AA urco to zkusi. Sam s dobrovolne dekuji za info. My se s tim poperem a urco to bude dobre. Verim tomu.
michaela

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#17332
Re: Manžel alkoholik Před 10 rok, 2 měsíce  
Míšo, nebuď uražená, dotčená.Nejsi opravdu manželova poručnice, ošetřovatelka.Tím, že vše vyřizuješ, staráš se, mu spíše ubližuješ.V léčebně se mu moc líbit nebude, ze začátku, vezmeš ho chudinku domů?Aby mu neubližovali?Opravdu jsi na něm , jeho pití, také závislá.Určitě se tak chováš, dotčená, uražená.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#17352
Re: Manžel alkoholik Před 10 rok, 2 měsíce  
Zcela jistě zkus AA.Al Anon-pochopila jsi toho opravdu málo.Ale chápu tě.Nebyla jsem jiná a když mi docent Chvíla řekl at´dělám pořádek sama se sebou,když jsem mu vynadala,že mi neléčí syna narkomana,kterého jsem mu poslala do léčebny a on dovolil,aby ho komunita vyloučila.Vypěnila jsem stejně jako ty.Dnes chápu a rozumím jeho slovům a přemoudré radě.Poznala a přijala jsem od té doby mnohem více,než v mých počátcích.Hodně trpělivosti a štěstí.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#17370
Re: Manžel alkoholik Před 10 rok, 2 měsíce  
Ahoj Míšo. Se vším co napsaly holky souhlasím. Věř nám, my jsme si tím prošli a víme o čem mluvíme. Já když jsem vystoupil před léčebnou cca 250 km od mého bydliště, vůbec jsem netušil, co mě za zdmi toho ústavu čeká. Mám to štěstí, že jsem byl na vojně, protože ten režim tam je vojně dost podobnej. Hodně pacientů léčbu nedokončí ať už z vlastní vůle, nebo je vyhodí. Nejsou to lázně. Na úspěšnost toho, nebo onoho se nedívej. Já jsem po nástupu do léčby pořád na terapeuty tlačil, aby mi řekli jaká je procentuelní úspěšnost a nechápal jsem, že mi to nikdo nechtěl říct. Jejich odpověď vždy byla - starejte se o to, aby jste nám tu úspěšnost zlepšil. Teď už to chápu. Prostě i kdyby byla úspěšnost 99%, neznamená to že budu mezi nimi a i kdyby to bylo 1%, můžu to být já. Záleží na mě. No a pokud jak píšeš nemá čas, a proto informace sbíráš Ty, je to smutné. Mě to totiž připadá, že jemu je to fuk. A nezlob se na mě, teď budu fakt dost tvrdý. Líba Ti napsala povzbuzující větu - JEŠTĚ NEUMÍRÁ, ale pokud má manžel chronickou pankreatitidu a pije, bohužel UMÍRÁ. Je mi to všechno líto, ale věř tomu co se zde píše. Nikdo Ti nechce ublížit, ale ta pravda je někdy strašná.
Karel Preisler
preisler-karel@seznam.cz
Gold Boarder
Příspěvky: 163
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Místo: Brno, Jubilejní 23 62000 Narozeniny: 05/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#17380
Re: Manžel alkoholik Před 10 rok, 2 měsíce  
Souhlas s Karlem...Mě,ale stejně trošku přijde, že Martina se ptá spíš na sebe.Ale třeba se pletu..Hezký den
petrch

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter