Re: porada Před 9 rok, 9 měsíce
|
|
Víc lidí antabus nepřepije, bojí se.Je pravda, že ho také přepíjejí, ale těm je jedno, jestli umřou, takže je zbytečné jim ho dávat.Na hodně lidí ale to "bubu" zabírá.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Na mě to taky pomáhá. Stačilo to zkusit jednou, bylo mi zle, červená, šílené bušení srdce, bolest hlavy, která trvala skoro 2 hodiny. To už pokoušet nebudu. Hlavně jsem z toho neměla nic. Schovávat se před ostatními, protože vypadáte jako rak, nakonec to stejně prasklo, když jsem musela ležet s mokrým ručníkem na hlavě, a sledovat volbu tehdejšího prezidenta Klause. Vadil mi každý zvuk. Myslela jsem ,že se mi hlava rozkočí.
|
|
Nikola1
|
|
|
|
|
Už 7 dní ani kapka. A to ještě neberu tabletky.,přijdou až zítra. Tak uvidím jak to bude fungovat.
|
|
Tomáš
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Moje mamina je po operaci kyčle. Je sama v domě, protože táta od ní před lety odešel. Děti, tedy já a bratr bydlíme jinde. Od začátku se mamina rozhodla, že se co nejdříve naučí zvládat své omezení, které označila za dočasné. Každý den se potýkala s nástrahami normálního života, které před operací ani nevnímala. Po několika měsících již odložila berle a je prakticky soběstačná.
Její kamarádka je po podobné operaci. Má kolem sebe tancující rodinu a všichni jí pomáhají jak jen můžou...už dva roky. A ona samozřejmě tvrdí, že to nejde jinak, že je více nemocná....atd atd...
Tak je to s každým lidským utrpením,nepohodlím,smutkem,nemocí,depresí,závislostí-buď v tom chci zůstat anebo se rozhodnu,že to tak nechci a udělám VŠECHNO aby se to změnilo a přijmu plnou ZODPOVĚDNOST za svůj život.
|
|
|
|
|
|
|
Nech ji upit se k smrti je zbytecna na tomto svete...Pani Liba dokud se nevalela ve svejch vykalech taky s tim nic neudelala..to ani nejde...Jestli rekne ze jo, lze...nic pro ti ni, ale to je alkoholismus
|
|
petrch
|
|
|
|
|
Petře, ty víš v čem jsem se válela?Máš špatné info.Doufám, že to myslíš jen obrazně, moč i stolici jsem náhodou udržela.Ale ty hnusy patří také k alkoholismu, to je fakt.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Jasně, že obrazně...dle mého pokud alkoholik neskončí na dně v hnoji sraček a blitek, těžko s nim něco pohne
|
|
petrch
|
|
|
|
|
Smutné i strašné je, že je mu to už úplně jedno, ovládá ho jen alkohol, víc nic ho nezajímá.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
To už je ale to dno, které čeká na každého, tutově.Lze ale přestat pít včas!!!!!!!Většina lidí se už z toho nemá sílu odrazit.
|
|
Liba
|
|
|
|