Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12345678
Dolů
Téma: Manžel a alkohol...
Re: Manžel a alkohol... Před 4 měsíce, 3 týdnů  
No můj muž to má jinak, pije o samotě a tajně. Do hospody zašel jen výjimečně . Za to do sklepa chodil čím dál častěji. Kamarády od sebe svým chováním odehnal. Pije tvrdé - levný gin. Kolik lahví jsem našla , ani nespočítám, lže s klidem do očí, a já pochopila, že ten chlap, kterého jsem milovala, je pryč, doma jsem měla cizince, který se lituje, na všechny ostatní nadává, mě začal omezovat, abych se mohla vidět s kamarády a rodinou, nic nechtěl podnikat společně, začala jsem si hledat informace a dozvěděla jsem se , že jsem spoluzávislá a svou neustálou pomocí mu vlastně umožňuji aby pil. A začala se cítit jako viník a spouštěč, což jsem od něj slyšela často. A taky že jsem autoritativní a musí být ve všem po mém a proto ode mě utíká k alkoholu. NO jenomže já to vidím jinak. Neměla jsem se o koho opřít, tak jsem se naučila problémy řešit a ne před nimi zavírat oči a utíkat. A čím samostatnější jsem byla tím byl větší problém s manželem. A tak jsem si řekla, že je na čase prostě s pomocí přestat, odstěhoval jsem se a trvám na tom, aby si náklady na bydlení v našem době a vše ostatní platil sám a doufám, že ho to donutí najít si práci. A začít se o sebe starat, pokud to neudělá, tak ho to odrovná, už loni měl jaterní testy katastrofální, nechtěli ho vzít ani na operaci pupeční kýly, protože by na sále mohl vykrvácet. Tak se vzchopil, nepil, v lednu mu udělali operaci a hned po ní začal pít zase.
Lenka Voz
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Znáte to jak je to v té písniče..
There will never be another you...
1url.cz/Q1wTf
Řada skvělých lidí měli v sobě zvíře když se nadrogovali a přišlo to na ně, tak např. basista Jaco Pastorius, ale jejich profesionální tvorba byla nepřekonatelná. Takže to jen na okraj, vaší situaci neznám a přeju zvládnutí situace aby se dala definovat nebo předefinovat jako úspěch.
Chuchto
Senior Boarder
graphgraph

Sexy Girls from your city - Live Women Před 4 měsíce, 3 týdnů  
Make dating stress-free and enjoyable with the best casual dating experience.
<a href=matchnow.life>Prettys Girls in your city</a>
Dana Warkentin
Fresh Boarder
graphgraph

Pekne to tu popísal Ondřej. Ja síce "iba" tri a pol roka abstinujem, ale začínam to cítiť čoraz viac podobne. Jednoducho človek musí chcieť SÁM. Nepomôžu žiadne prosby, vyhrážky, dohováranie, poznám ľudí, čo si dokonca medzi životom a alkoholom vybrali alkohol. Fakt musí človek mať troška zdravého úsudku, kedy si uvedomí, že máme veľký problém, potom si musí uvedomiť, že jedine doživotná abstinencia ten problém vyrieši a hlavne musí CHCIEŤ. Ja si to pamätám tak nejako tie začiatky, že som si povedal, že takto to predsa nemôže pokračovať, takto to nemôže byť. A nenapil som sa už tri a pol roka a je to niečo prekrásne.
pistik
Abstinencia znamená slobodu
Junior Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Kysuce Narozeniny: 01/11

Stránka: 12345678
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter