Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...56789101112
Dolů
Téma: Rada
#27362
Re: Rada Před 8 rok, 11 měsíce  
Renato a ostatní,
dovolte ještě jeden příspěvek,sama za sebe-nemluvím za nikoho!
Jsem Helena,alkoholička,která na toto fórum už píše hodně let a hodně mi příspěvky na tomto fóru pomohly-za ně všem tehdejším přispěvatelům děkuji.Máme všichni stejný problém-bohužel se fórum zvrhlo v urážky.Jsem svéprávná a dost stará na to, abych si sama udělala obrázek,kdo mi svými příspěvky pomohl a kdo ne a taky si myslím,že vím, kdo je inteligentní a slušný-pár jich tady takových bylo a stále je -těch si vážím.Bylo tady i pár takových,kteří mě hodně urazili, aniž by o mě něco věděli, na ty jsem přestala reagovat-už sem pod svým jménem nepíší,pokud píší jinak,nevím, nejsem ve svém věku počítačově tak zdatná, abych to mohla posoudit.
Renato, nevím, jestli jsem Vás tak moc urazila s tou češtinou, ale dneska jste sama jmenovala Kiru a Ja-ano,to jsou přesně ti dva Slováci, kterých si moc vážím a od kterých byste se tu češtinu paradoxně měla učit.Musíte taky někdy sama přiznat chyby,nejenom kritizovat ostatní-taky nejste dokonalá.A to je právě to, co mě na tomto fóru štve, že si každý myslí, že je mistr světa, ani já nejsem!Ale taky nejsem takový blbec, abyste o mě psala ty debilové, ta lůza kolem Liby-já nepotřebuji k životu ani Libu, ani Vás-já pořád ještě jsem ve svém věku aktivní jako průvodkyně německy mluvících skupin v našem krásném kraji.
Přeji Vám všem hodně štěstí do dalšího života!
Heleba
Helena

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#27363
Re: Rada Před 8 rok, 11 měsíce  
Přesně tak, útěk od reality. Žádná pomoc, např. prosím, co děláte místo chlastu, čím se mám zabavit, kde je AA? Nic jen útoky.
Anebo,plácání se po zádech, jak jsou dobré. Přitom tajně sosají, všechny jsou jako přes kopírák. Před chvílí jsem s jednou mluvila. Abstinuje údajně měsíc a chlast byl na chodbě cítit ještě hodinu, dítě hubený jako z Afriky. Sotva vylezla, zapálila si cigáro.
Včera jsem si uvědomila, že děti alkoholiček mají na rozdíl od dětí, které vyrůstají s dobrými matkami úplně jiné oči.
Šíleně hluboké, plné smutku.
Koukněte se vy ožralé kočky do očí svým dětem a pak uvidíte o čem mluvím.
Jane

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#27364
Re: Rada Před 8 rok, 11 měsíce  
Liba znizujes sa stale na horsiu uroven. Este pochvalis Jane, za to ako tu vsetkym nadavala, to je naozaj uz ubohe

A ako ty mozes kontrolovat diskusie, ked si v kuse vsetkych pleties. Toto co si napisala nebolo o Mile, ale o Anne a Kamile dokopy. Takze ty uz voebc nevnimas, kto je kto, ale vnimas len to, kto je s tebou a je jedno akokolvek je vulgarny, hlavne ze nadava vstekym tvojim oponentom..Nieco ako empatia naozaj nepoznas..To ako ta bytost naublizovala Anne, Mile a dalsim ta vobec nemrzi..Jedina vec co ta vie zamrziet, e ked, vsteci neobdivuu a nezdielaju tvoje nazory..

Myslim si, ze tu tvou premenu k horsiemu nastartovala tvoja averzia voci Renate. odrazu si dostala silnu konkurentku co sa rokov abstinencie tyka a uz si sa nemohal ohanat tym, ze len ty vsetko vies, a ostatni nic nechapu, kedze len ty mas tolko rokov abstinencie za sebou.
To, ze si ju uz niekolkokrat obvinila z toho, ze pije a preto s tebou nesuhlasi, ja taktiez ubohe. Renata by nemala problem to napisat, keby pila a kazdemu sudnemu cloveku je jasne, ze je triezva a na rozdiel od teba si stale udrzuje uroven a nikoho neuraza.
Je to naozaj smutne a nechcela som tomu verit, ale teraz ked si porovnavam prispevky teba a Jane, su dost podobne. Takze sipim v tom nejake spojenectvo, je to cele divne a aj to, ze ona sem nastupila, hned po tom, ako sa tu zniesla vlna kritiky na teba a ty sa urazena docasne stiahla.
Toto forum roky nefungovalo, tak ako tvrdis ty. Toto forum roky bolo take, ze vsetko co si povedala ty, muselo byt akceptovane a ine nazory ako tvoje sa nepripustali. To nie e diskusne forum, ale monolog.
Preco by sme si my mali zakladat ine diskusie? nas je tu viac co sa zhodneme a nemame problem, prijat aj ine nazory a diskutovat o nich. Ty si ta co ma problem, a a preto sa asi snazis roznymi taktikami nepohodlnych ludi stadialto dostat.
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#27365
Re: Rada Před 8 rok, 11 měsíce  
Heleno Vam dakujem. Mala som spociatku s Vami nejake nejasnosti, ale myslim si, ze sme sa vtedy len spravne nepochopili. Myslim si si, ze Vy ste mila pani, kotra si svoju uroven udrzala.
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#27366
Re: Rada Před 8 rok, 11 měsíce  
Myslela jsem Annu, napsala jsem Mílu, och, to je průser.Jsem tak nemožná.Jane jasně napsala, že Jane 2 a Sara se Vám tu objeví opět, určitě pod dalším nickem, tady ta Jane byla jiná.Jak těžké chápat, co.A u alkoholiků konkurence neexistuje, máme stejnou nemoc.Jenže je zbytečné tady něco psát, vysvětlovat.Kdo nechce chápat, nepochopí.Myslím si, že někteří tu lžou, popíjí dál, je to znát z psaní, pak zuří, nezvládají nic.Potřebují se vybít na někom jiném.No, až bude nejhůř, můžete na AA.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#27367
Re: Rada Před 8 rok, 11 měsíce  
Precitaj si Liba starsie prispevky od Jane a nie od od Sary alebo Jane2. Al tie od Jane boli plne vulgarity a hnusu. Neviem ci to pisala ta ista osoba, ale ako ju mozes este po tom vsetkom obhajovat? Neuvedomujes si, ze tym, ze ju tolko obhajujes, tak sa davas na jej uroven? A co mi nejde do hlavy, tak je to, ze tie posledne prispevky od Jane su uz pomerne slusne, ale je tam dost fraz, ktore pouzivas ty...Je to cele zvlastne a na zamyslenie..
A myslis si, ze to, ze v kazdom prispevku spomenies AA, nie je uz trochu od veci?..Mimochodom zacala ich spominat uz a Jnae a predtym vobec nie...A aj to, ze obvinujes tych, co s tebou nesuhlasia, ze urcite piju...To su podla teba argumenty na diskusiu?
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#27368
Re: Rada Před 8 rok, 11 měsíce  
A pokial bude Jane a Sare zablokovany pristup kvoli vulgarite cez ich IP adresy, ako by sa tu mohli objavit pod inym nickom? Cele sa mi to nezda....
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#27369
Re: Rada Před 8 rok, 11 měsíce  
Líbo, nedalo mi to a ještě reaguji.
Musím, říct, že jsi mne na odchodnou rozesmála.

Trochu mě zamrzelo, že jsem si myslela, že je Kira inteligentní. Patří však do stejného pytle nezpracovaného ega. S touhou posuzovat, odsuzovat a nadřazovat se nad ostatní. Proto jim tak vadí lidé, kteří mají větší úspěch - ve všem.
Jane

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#27370
Re: Rada Před 8 rok, 11 měsíce  
Liba napsal:
Míla pije x let, manžel to nezpozoroval, o dítě se vzorně starala, přesvědčili jí, aby zkoušela sama abstinovat..

Myslela si Annu, pisala si o MIle a nakoniec to bolo o Kamile, o nej manzel nevie, ze pije. Annin manzel predsa velmi dobre vie a vedel o tom, ze pije. Tu nejde o to, ze si m&lis mena, ale ze pleties piate cez deviate a tym nastava chaos...
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#27371
Re: Rada Před 8 rok, 11 měsíce  
Jane, každý je strůjcem své reality, ne jen alkoholici. Doufám, že si nemyslíte, že zrovna Vy jste výjimka, která vidí situaci přísně objektivně?

Je normální řešit nejen, co se bude dělat, ale i jak. Konkrétně v případě fóra o alkoholismu nejen diskutovat o pití a o tom, jak přestat, ale i o tom, jakým způsobem se bude diskutovat. Výměna různých názorů je, sakra, podstatou diskuze. Kdo si myslí něco jiného než já, nemusí být hned zlý a hloupý.

Zrovna tak je normální posuzovat jednání ostatních. Dělá to každý, a znovu platí, že včetně Vás (a jste s tím mimochodem hodně rychle hotová). Proč to vyčítáte Kiře, která je v tomhle ohledu mnohem opatrnější?
alas

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1...56789101112
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter