Hele asi tak. K manuální práci pivo prostě patří - pokud nemusí jezdit autem atd..Dříve to byla normálka, dnes se po tom šlape (narůstá potřeba i pro manuálně pracující více jezdit auty, působit profesionálnějším dojmem atd..), ale pokud dělá na sebe, směrnice si určuje sám (já osobně si dám dvě a jsem zralej maximálně na music&relax a hovno udělám, takže přes den u mě nehrozí ani malý u oběda, navíc jsem často za volantem, jak pracovně, tak z pohodlnosti). Dám si celkem pravidelně až večer, buď v hospodě, nebo u TV, popř. u PC. Ona ta 3-4 piva či lahev vína tolik neškodí, člověk se uvolní a nepotřebuje psychologa, ani žrát antidepresiva nebo jiný sračky. Během dne mě to ani nenapadne, protože do 16.h min. jsem v práci, pak do 19 lítám okolo baráku, nákupy, zařizování, kšefty bokem, večeře a pak teprve "zábava". Hezky se mi usne a ráno je pohoda a jede se na novo. Horší by bylo, kdyby se tvůj manžel celé dny válel, nedělal, přestával mít zájem o okolí, vylejval se do "sraček" už během dopoledne a byl agresivní. Pak je to problém. Pravda je, že trpět ty výpary je nepříjemný
o víkendu jsem vezl autem tátu (56) z chalupy, který už pije kvůli zdraví jen zřídka, ale známý měl 70. narozeniny, takže to rozjel, a kladl mi na srdce, abych to doma neříkal
(ikdyž mrzlo, okno v autě bylo na 5 cm otevřené. :DD ). A pak to mít v posteli, to se nedivím, že Ti to vadí...