Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...56789101112
Dolů
Téma: Žízeň.. :-)
#12880
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 3 měsíce  
Jestli můžu doporučit, školu přeruš, neukončuj.Já ukončil v 9 semestru a byla to chyba-strašně mne to mrzí, a třeba jednou...kdo ví,řešil jsem tehdy problém s prací-nechtěli mne tam uvolnovat.Jsem taky kvartální alkoholik,ve čt jsem po 5 dnech přestal-denně dvě sedmičky vína. Je me hrozně,pocení,zavrat,koupil jsem vitamíny, ostropestřec,piju medunku s mátou, zaplatpanbůh, bez problému se najím,zkusím vydržet nechlastat.
Jar

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12881
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 3 měsíce  
Já piji vodku,pivo nebo víno,Můj problém je že nemám klapku tak piji dokud můžu.Ty 4 dny mě dali dost zabrat,dnes je mě líp,ale pořád mě bolí ruce,připadá mě jako kdybych je měla slabé,Pochopila jsem že si můžu ublížit po zdravotní stránce a mozek si opravdu poškodit nechci.Mám strach z té léčebny,ale je to moje poslední šance jak se z toho dostat.Změnit prostředí,potkat nové lidi a zjistit že v tom nejsem sama.
Alena

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12882
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 3 měsíce  
Z léčebny strach určitě neměj-já tam nebyl, ale jsou tady zkušení a určitě potvrdí, že se to dá zvládnout. Ještě té škole-po 3 měsících v lečebně,nebudeš mít asi práci-aspon tak jsem to pochopil, bude spousta volného času,nic lepšího než studium si nedokážu představit.Nekonči tu školu, přeruš ji.Určitě se pak najde snáz práce.
Jar

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12883
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 3 měsíce  
Jo jo pochopil si to dobře,mám smlouvu na dobu určitou a to do dubna.Když půjdu do léčebny,tak mě ji už neprodlouží.Doma pořád řešíme jestli první zkusit antabus a když se to nezvládne,tak léčebnu.Syn je pro léčebnu a přítel pro antabus.V úterý jdu zase na léčbu,tak se zeptám a uvidím k čemu se budou přikládat.
Alena

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12887
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 3 měsíce  
Aleno, a co si myslíš Ty?Co Ti pomůže?Nenechávej rozhodování o sobě na jiných, Ty víš nejlépe, jak se cítíš, co zvládneš.Hlavně pořád neřešte a něco dělej!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12889
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 3 měsíce  
Začala jsem si dávat život dohromady.Školu jsem přerušila,zatím na rok bud začnu tam kde jsem skončila v druháku,nebo to nedodělám,ale pro mě nejdůležitější být v pohodě a ze života odstranit stresový faktor což je škola.Celý měsíc jsem v pohodě a jak se blíží škola tak ten týden je k nevydržení.Jestli budu za rok v pořádku,to nikdo neví,ale já tomu věřím.Chci se vrátit ke koníčkům a být doma s rodinou a užívat si ji.Nechci ztratit práci a chci zaplatit úvěr,který kupodivu ke své situaci pořád poctivě platím.Samozřejmě léčbu nepřeruším a už se zase zítra těším na sezení,ale až povím jak jsem ji zkazila,tak nevím.Začínám znova a to jsem měla přes půl roku za sebou.
Alena

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12890
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 3 měsíce  
Ahoj. Abstinuji 18 měsíců. Velmi mi popsaný příběh připomíná ten můj. Ve své podstatě nejprve velká pohoda, pařbičky, kalbičky, holky, ráno do práce (do své firmy) plnou hubu žvejkaček a hurá, pohoda. Od 18 let do 35 let. Bezmála 17 let poctivého věčírku. Mezi tím jsem se stačil tak nějak oženit, rozvést, založit a rozbít rodinu. Udělat kolem sebe několik zcela nešťastných osudů. Vyničit matku, otce, bývalou ženu. Ve finále tohoto večírku jsem se párkrát probudil pochcanej v příkopu před bordelem. Bez peněz, mobilu, okradenej, bez dokladů. Začal jsem hledat viníka a tak pořád dokola. Jakýkoliv neúspěch nebo náznak problému, bum malé pivo, velké pivo, panák, velký panák......a dokola. Někdy už tak od dvou odpoledne. To znamená že když mi ve tři volal klient už jsem byl na kaši. Ostuda, pohrdání okolí se začalo stávat běžným a já nad tím mávnul rukou. Oholit se, dobře obléct a šup znovu. Jízdy autem pod vlivem absolutně bez obtíží, každý třetí den.Tisickrát jsem si říkál, dám dvě piva jdu domů. nebo že ode dneška nebudu pít. Deprese, mánie, svokaři, léky na depresi, léky na mánii, léky na úzkosti, léky na potenci, léky na spaní a do toho pořád pařba. Ani si nepamatuji spoustu podstatných věcí který jsem prosral. Rozpad manželství, přišel jsem o velý byt v centru Prahy, a pořád jel dál. Nechápu jak jsem udržel firmu. Občas hospitalizace v Bohnicích - deprese. Lži, kecy, ztráty, dokola, dokola, dokola. Prosby manželky, prosby táty, mámi, bráchy....všechno marný. Až jednou jsem se po strašný kalbě probudil. Ležím v posteli, vedle mne nějaká holka z ulice. Já najednou ucítil zvláštní pocit, osvícení z hůry? Nevím, neumím to popsat. Vzbudil jsem se jako abstinent. Prostě od té doby jsem se nenapil alkoholu. Je to 18 měsíců. Ten okamžik byl strašně silný, pamatuji si přesně ten detail toho startu. Něco mi jako by kliklo v bedně. Věřte nebo ne, ale mě se tohle stalo. Děkuji za ten okamžik každý den. Opakuji si mantru: Muj syn mne nikdy neuvidí opilého.
Pavel
Fresh Boarder
Příspěvky: 5
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#12895
Re: Žízeň.. :-) Před 11 rok, 3 měsíce  
Aleno,začneš druhák znovu prvák máš v kapse.A moc neváhej jdi do léčebny-já jsem si řekl, že jestli se ještě někdy napiju tak tam jdu i za cenu vyhazovu z práce.Nikdo v rodině u mne neví co dokážu když jsem třeba týden někde sám-piju jenom víno, ale i z toho se jde střískat až pod obraz.Jseš na dobré cestě, jen jak říká Liba-udělej ten krok hned.
Jar

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#16146
Re: Žízeň.. :-) Před 10 rok, 5 měsíce  
Tak se rok s rokem sešel a jsem tu znova. Před necelym rokem jsem založil tenhle thread. V prvním příspěvků jsem napsal v podstatě vše důležité. Od te doby se v mém životě změnilo par věci. Celou tu dobu bydlim sam a také jsem přešel k jiné firmě, kde beru cca o 3 tis víc a je tu pohoda(porad soustruhy). Co se piva týká, tak piju o dost min. Pres týden do 5-7 piv, o víkendu maximálně 10. Hned ze začátku jde si vybojoval, ze dělám pouze odpoledni, takže odpadnul strach z ranního zbytkace. V létě jsem mel takové pofiderni vztah, které nedopadl dobře a v tom období jsem byl dost ve stresu a zase jsem začal víc pit pivo. Je zajímavý sledovat přímou spojitost mezi stresem a chuti chlastat. Ted randim s o 10 let starší ženou a nemůžu si to vynachvalit. Je to takovém volném vztah, ale v posteli supr a je na me hodna. Akorát si taky rada prihne(dost i tvrdej), takže ji moje pivo nevadí, ba naopak. Taky bydlí v Dobřanech pul kilaku od Modré Hvězdy. Místní ví, která bije. Tak to bylo jenom tak na okraj o me a preju všem hodně zdaru v tomhle nekonečným zápasů. Jo, taky jsem zkusil par dávek alzaprolamu(neurol) a byl jsem po něm utahanej a bez ducha, prostě regulérně sjetej, tak jsem to okamžitě vysadil. Zjistil jsem, ze v kombinaci s chlastem a travou to docela násobí účinky. Ještě jednou hodně zdaru a omluvte pravopis, píšu z prace z mobilního telefonu..
Jirka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#16764
Re: Žízeň.. :-) Před 10 rok, 3 měsíce  
Už to přestává bejt vtipný, Rano jsem šel místo snídaně na jedno, což jsem nikdy nedělal, pak jsem ještě krásné na 3 hodiny usnul. Když jsem se Pred 12 probral, tak se zprvu zdálo, že je vše OK. Za chvíli.jsem ale začal bejt takovej totálně.nesoustredenej a rozklepanej. Po cestě do pracesse to zhorsocalo a na obědě v čínským bistru jsem myslel, ze pojdu.. Klepavka, návaly, pocity na omdleni, nechut k jídlu, nutkání zcracet. V práci se to nelepsilo, tak jsem začal posilhavat po platicku neurolu. Před par dny jsem ale četl forum, kde mluvili lide, co na nem ulitavaj, tak jsem si radši nechal zajít.chuť. Nakonec me spasil pytlík medunkovyho čaje, kterém jsem našel ve skříňce. Jsem klidnější a začíná iz mi to i trochu myslet, i kdyz k idealu to ma dalekoPredevcirem jsem se hrozné sundal a včera jsem SEL z odpoledni o 2 hodiny dřív, samozřejmě zase do hospody, takže jestli to není tím.Stav je to opravdu nepříjemné, ale.to asi všichni znáte..
Jirka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1...56789101112
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter