...z veřejné diskuze: Rachel: Krásný večer! I když jsem nemocná a pracovně přetížená, pořád se mám líp než v kocovině:)
Kleris: Ahoj. Jak se daří...JA, Eriko, Pert a další...?
Kleris: Rachel: Pěkně jsi to napsala. Nevím proč, ale od té poslední epizody jaksi nezvládám být spokojená. Nepiju, ale jsem normálně nas*aná.
Kleris: Co už dělám špatně?
Ahoj Kleris

Je to podle mně vesměs chemie v mozku, doporučil bych docházet k psychiatrovi a brát nějaké léky nějakou dobu, zkoušet, které ti sednou a hlavně vydržet nepít. Každý to máme trochu jinak, já po posledním napití trpěl víc jak dva roky maniodepresivními stavy. Postupně se to léčbou a terapiemi spravilo a teď občas trpím jen tou podzimní depkou, ale je to jiné a dá se to zvládnout. Nasrání u mně nebylo, spíš jen ten smutek a splín.
Zkusil jsem i změnit jídelníček, komplet ho celý předělat a s odstupem času to vidím tak, že nějaký vliv to mělo, ikdyž pak jsem se vrátil ke svému starému způsobu stravy a je občas zařadím něco jiného, extra, co ke mně nesedí. Jednu dobu jsem se furt cpal třeba rybyma několikrát týdně, na oběd, k večeři, něco mně k tomu pořád nutilo.
Něco Ti v životě chybí, zkus hledat co, najdi svou cestu. Choď víc na procházky, na plavání nebo jógu, objev něco nového co by Tě chytlo a naplnilo, zařaď do života více sexu apod.
Rad je tady na fóru spousta a jistě jsi to tady dobře pročetla, ale na každého platí něco jiného. Objevuj samu sebe, já nevím co děláš špatně, zkus autosegesci a pozitivní myšlení, zkus se víc radovat z maličkostí-věci, které máš ráda, věnuj se jim delší čas... Ráno jak vylezeš z postele tak si uvař voňavý nápoj a v duchu si opakuj-dnes budu v pohodě, nebudu se rozčilovat... nevynadám pertovi, že už to všecko vím atakpod.

zkus obrátit věci v humornou stránku.
Myslím moc na Tebe a vydrž, hlavně nepít