Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234567
Dolů
Téma: Poslední šance?
#7637
Re: Poslední šance? Před 12 rok, 3 měsíce  
Názdárek,
tak palírnu jsem zdárně dneska přežil,
ale po hlídaní těch mých dvou ratolestí, bych se raděj napil, však raději čistou vodu budu dneska píti,
v hlavě alkohol už nechci nikdy míti.
Držím pestičky víkend bude rozhodující, no co to kecám, pro nás určo nééé.
David

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7663
Re: Poslední šance? Před 12 rok, 3 měsíce  
Ahoj Davide,

dobrý heslo , jestli se jim budeme řídit dotáhneme to zdárně do konce.
Já mám první sezení za sebou a bylo nealko, ve vší počestnosti.
Co víkend teda, dobrý???
Tu palírnu ti teda nezávidim, musím říct že jak tam všici popíjeli připadala jsem si chvíli jak cizinka, tam
Ale jak říkám podle mě jde o zvyk a o cvik, uvidíme, jěště mnoho zkoušek čeká nás
Foxy
Fresh Boarder
Příspěvky: 18
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7677
Re: Poslední šance? Před 12 rok, 3 měsíce  
Čauky Foxy, já v poho, proběhla jedna oslava narozenin s výmluvou, že řídím. Palírna je tyky v poho, díval jsem se na rozpis a budu tam muset už jen dvakrát a zbytek nechám staršímu kolegovi co je v důchodě a ty problémy co mi asi nemá, když už to zvládá 10 let. Dneska jsem si domluvil toho obchoďáka pro tiskárnu, takže stejně budu furt řídit, myslel jsem že bych zůstal doma s dětmi a šla pracovat manželka, ale došli jsme k názoru, že je málá ještě moc malá, aby byla bez mamimky. No jsem zvědavý co nás čeká v dalších dnech či měsících. V týdnu bych měl mít sezení se specialistou, tak snad to ve zdraví přečkám. Co ty uvažovala si o nějakém sezení s AA, nebo nějakou odbournou pomoc, nebo si věříš natolik sama?

No positivní je, že dostávám sílu zase bojovat. Bohužel jsem si zapálil asi ještě nepřišel ten správný den.
David

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7683
Re: Poslední šance? Před 12 rok, 3 měsíce  
Ahojky Davide

tak to je příjemné s tou palírnou. Já přemýšlela jít k psychologovi nebo tak. Já pořád nevím jak to se mnou je. Vím že nekontrovatelně piju, vím že se pak chovám jak hovádko.
Ale pořád nevím jestli to zvládnu, a proto jsem tady. Dneska jsem šíleně utahaná s práce. Má práce je dost psychicky náročná (práce s lidmi ale ne papírově), prostě občas na bednu.
Nemám vůbec chuť se napít, a to moje včerejší nealko, no nevim mě chut na normální ani nevzala. Proto píšu že nevím jak daleko jsem, a pokud vadí nealko,pak vadí i elektronka která mě teda pomohla od cigár. nevim jsem zmatená.

Dnaska padnu jak švestka, tak přeju hezký večír
Foxy

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7689
Re: Poslední šance? Před 12 rok, 3 měsíce  
Tobě Foxy, také krásný den, nebo večer a doufám že si poctivě zapisuješ ty svoje N Já přesně nevím co by člověk měl a neměl dělat, nikdy jsem s doktory na toto téma nemluvil a nevím ani jak se alkoholismus léčí. nicméně alkoholik může být i ten co si dá jedno pivo jednou týdně. Zda si alkoholička, nebo se jenom snažíš utéct před nějakými problémy v životě fák nevím a od toho by tu měl být asi ten s předponou psy, který by to měl rozpoznat a říci nám co dál dělat, jestli není problém i jinde než v nás.
S pozdravem všem dobrým lidem David
David

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7693
Re: Poslední šance? Před 12 rok, 3 měsíce  
Ahojky Davide,
já mám pocit že to snad zvládnu. Četla jsem si dnes horoskop od pí. Kludské. Mě tam vychází že lidi narozené v tom datumu co jsem já, půjdou tvrdě po tom co si předsevzeli. Vím že když se budu konečně řídit rozumem i srdcem půjde to. Pročítala jsem i jak rozumně odmítnout alkohol, a pár návrhů by prošlo i u mě, tak se o to pokusím. Já jak už jsem psala občas někam jdu neplánovaně. Takže to není tak abych si určila den, tak a dneska se opiju na káry. Ani nemám alkohol ráda, jen neumím přestat v pravou chvíli.
Zatemní se mi mozek a jedu, a nic s toho nemám jen tu odpornou kocovinu, po které si vždy řeknu že končím. Jenže tentokrát jsem kocovinu neměla. Jen jsem věděla že toho už chci nechat protože mě to nebaví, nebaví mě ani pít. Nemám ráda ani rumové pralinky , ani pochutiny co obsahují alkohol.
Takže si myslím že když půjdu s holkama nebo budoucím manžílkem někam do kalírny, dám si tři nelka na žízeň, tak to snad půjde.
To je zatím moje vize. Dál nevím, ale na psychiatra se opravdu necítím. Přítel říká že si myslí, že tak daleko zdaleka nejsem.

No dost o mě, a ty máš nějaké deprese? Třeba ti nějak pomůžu, klidně napiš ju.

Jinak N si samo že píšu, a jde to dobře.

Ahojky
Foxy

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7702
Re: Poslední šance? Před 12 rok, 3 měsíce  
Přeji krásný den Foxy, já už deprese nemám, míval jsem v minulosti, to když jsem před tím přestal pít, že jsem nula ničeho jsem nedosáhl a je po mě jenom zkáza. No pak to po nějakém týdnu přešlo a zjistil jsem, že to není pravda, že zas takový ničitel nejsem. Dvě krásné děti, nádherná žena , které miluji, hypotéka, inkaso, poplatky vždy zaplaceny, dům je opravený, zrekonstruovaný, stálé a dobré zaměstnání a o brigády nemám nouzy. Tak když to na mě přijde, pustím si Kryla, Nohavicu vzpomenu si na děti a to všechno a jsem v pohodě. Začal jsem znovu hrát kulečník, což mě vyloženě uklidňuje a přestoupil jsem do jiného klubu, kde je mladší kolektiv a ještě tam hrají než píji. Za dva týdny bude první zápas. Člověk by si měl najít koníčky, které má rád. Kopil jsem s ženou nově zařízenou maringotku, tak ji někam na jaře převezu k vodě a budu jezdit s rodinkou na ryby a koupačku.
Vše se v dobré obrátí
PS: Jak si říkala, že na tom nejsi tak špatně, to si myslím i já o sobě a mnoho dalších. Ono nejde ani o to jak piješ, ale kdy piješ. Unavená z práce, doma křičí dítě a muž chce mít klid, navařený a večer ženu. No a on ten tlakovej hrnec někdy uteče. Pohoda v zaměstnání a v rodinném životě udělá moc. Nicméně odborník ti aspoň řekne na jakém stupínku téí škaredé piramidy si a neboj mě se za ním také nechce, ale půjdu.
David

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7706
Re: Poslední šance? Před 12 rok, 3 měsíce  
Krásný den i tobě a Všem tady, on dnes opravdu je, jenže já půlku prospala po noční, nu což.
Já mám doma také naprostou pohodu, kluci mě nezlobí ani malej a ani velkej. Když vidí že jsem utahaná nic po mě nechtěj, také chodím plavat, jezdíme na sjezdovku, mám hodně koníčků též.
Jak říkáš žádné dluhy které bychom neukočírovali, takže tady problém taky nemám. Spíš taková idilka, práci kterou jsem si vysnila a tvrdě po ní šla.
Mě nic nechybí, ani nepropadám depresím, nemám takové stavy, jen po kocovině.
Já prostě přestala pít a toho se budu tvrdě držet. Poslední sklenku jsem měla den před silvestrem, tudíž jsem začala nový rok s čistým štítem a tak to také zůstane. Noc na nový rok je prý magická a přání se plní. Zatím to jde dobře, a každé ráno se cítím silnější, takže já zůstanu zatím u toho.
Během noční jsem si stáhla knihu od dr. Nešpora a celou ji zhltla, dobrý rady tam
Jinak Všem přeji pevnou vůli.

Teda tu maringotku ti závidím, mohla bych být u vody celej život.

Zatím se měj prííííma, a jen tak dál, tak doufám že je pak na kulábru rozsekáte ))
Foxy

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7753
Re: Poslední šance? Před 12 rok, 3 měsíce  
Čauky foxy, tak jak je, já docela v pohodě. Včera mě kluci lákali do hospy, ale já stejně nikam nechodím, tak mě to ani nelákalo. byl jsem raději doma s rodinkou a užil si krásný den. jsou to už dva týdny, mohl ty to být už aspoň rok . zatím čauky. Dlouho si nepsala, tak předpokládám, hodně práce. Nebo si se už vypsala?
David šakal

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7760
Re: Poslední šance? Před 12 rok, 3 měsíce  
No nazdárek,
nene nevypsala ale myslela jsem že ty jo . Já jsem zatím úplně v pohodě, v hospodě jsem byla už dvakrát a nepila jsem alko, jen čaj a capuccino, takže zatím se držím. Hodně jsem toho přečetla a zabývám se tím stále, dělám si v hlavě jasno. Dokonce jsem si koupila jako talisman Ametyst, což je kámen střízlivosti, tak se držím. No popravdě jsem vydržela do desíti a pak už mě to tam nebavilo, ale nebyla to taká hrůza. Myslím že to chce ten cvik.
Jsem ráda že se držiš, ty máš u jména šakal, před tím tam nebylo, tak jsem nějako zmatená
Tak se hlavně drž dál, at ten rok zvládnem, já bych byla ráda kdyby bylo už po 3 měsících aspon.
Zaťal čauky
Foxy

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1234567
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter