Re: Společně den po dni :) Před 6 rok, 1 měsíc
|
|
Michale,
mluvíš mi z duše. Jdu do toho. Radili mi zde, že JÁ to nemám řešit, že já prostě pít občas budu atd. Ale já nechci, bere mi to víc než dává. Takže - možná to někomu u mě už přijde směšné - ale koupila jsem si deník, objednala dvě knihy od J. Jílka - Od závislosti k nezávislosti a Paradox abstinence. Někdo to zde zmiňoval a našla jsem si na netu PDF jeho práce na toto téma a sedlo mi to. Budu se snažit těšit z abstinence a jsem ráda, že na to nejsem sama. Jo a manželovi jsem dnes ráno svůj záměr řekla, i to, že by se měl taky krotit, nesvádět mně a občas taky jít příkladem. (Nejdřív pyskoval, že to je jen můj problém atd, bylo veselo - trochu hádka, ale snad ku prospěchu - řekla jsem mu, že ON má taky problém a že by mu neuškodilo opbčas ubrat...že bych pak taky třeba mohla žít s někým jiným, kdo by mě nepoňoukal.) Tak uvidíme. i kdyby nic, tak ví, že to chci řešit. Michale, dík za téma, máme asi stejné myšlenky
|
|
|
Poslední úprava: 28/08/2018 08:26 Provedl: Šantalka.
|
|
|
|
Šantalko, raduji se z Tvé nové abstinenční chuti, držím palce a to už mimimálně proto, že tě tu budu opět moci denně číst ...
Jinak já dnes 52 dní bez cigár a chlastu,(cígo bych si teda fakt dala ) a dnes po probuzení mám hrozný pocit, jako bych měla "opici" motá se mi hlava, a bolí, jsem bez nálady,lekavá, nervozní, vyklepaná, třesou se mi zase ruce.. To je síla, po jaké době se ty ataky vrací. Fakt mám pocit jak po propité noci...
|
|
Agi
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Agi ahoj a dík Snad se konečně posunu no. A ten stav - to jsou nějaký "vracečky" co Snad to brzy přejde.
Popravdě jsem opět žila v tom, že by mi šlo úpít kontrolovaně, ale NE - nešlo!!! Už mě nebaví si to furt nalhávat, je to na prd, vyčerpává a vrací mě to, přitom kde už jsem mohla bejt.
|
|
|
|
|
|
|
Šantalko, dnes tu Krtek opět vytáhl krásná slova Kiri...Přečti si je vícekrát, jak je potřeba přiznat chlastu,že je silnější, nebojovat, přijmout a žít v pokoře vedle něj. Fakt asi nic jiného prostě neexistuje... A opravdu, zase Ti napíši, že si myslím, že trochu je i "zakopaný pes" u vás doma v podobě lákadel ze strany životního postoje, trávení volného času, Tvého muže. Minimálně to budeš mít těžší .
|
|
Agi
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Já vím. Právě jsme to dneska řešili, že musím mít k tomu taky podmínky. Uvidíme.
|
|
|
|
|
|
|
Šantal,
však s Tebou počítám, že se přidáš Máme to podobně, tak se tady můžeme podporovat A ano, také jsem myslel, že jde pít kontrolovaně nejde Tak už jsme si to alespoň přiznali Člověk se pomalu posouvá tam kde má A ne že se někdy odmlčíš a objevíš se za kdo ví jak dlouho jinak si Tě najdu! mám pocit, že se začne blýskat na lepší časy fajn den
|
|
Michal
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Pro mě nejlepší eufórie je se ráno probudit s čistou hlavou ,daleko lepší než otevřít ráno lahváč a pak padat a padatdo alkoholické euforie.Nebojuji s alkoholem,je daleko silnější protivník než jsem si myslela,prohrála Jsem,přijala jsem porážku,ale na druhou stranu jsem vyhrála ty perfektní rána a další den ve střízlivosti.
|
|
Maris
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Ahoj Maris
máš pravdu. Je to porážka a výhra v jednom
Michale, a ty teda nepiješ od toho 13.? Nebo sis pak dal pivko někde?
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj Šantal,
jsem tu nová, tak nevím nic o trávení volného času Tvého muže. Můj muž je muzikant, každý víkend akce v hospodě. Nepije, kouří občas. Já jsem se snažila na ty akce nechodit, abych se tam neopila. Samozřejmě mi bylo vyčítáno, že dřív jsem ho doprovázela, teď ne a že raději piju doma. Samozřejmě ten důvod jsem mu neřekla a vymlouvala se na únavu. Teď doufám, že to zvládnu i na akcích, když vím, že neodcházím od flašky. Jinak je mi dobře, po 48 hodinové abstinenci , žádné tělesné projevy, jen radost.
|
|
Karolína
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Karolíno pokud to jde řekni svému manželovi celou pravdu. Nejde o to to na sebe napráskat, ale věř mi uleví se ti.
|
|
Ondřej
Fresh Boarder
|
|
|
|