ZUBY
jednou z věcí, kterou vám SPOLEHLIVĚ ODDĚLÁ CHLAST jsou zuby.
Ty moje byly v dezolátním stavu a celé to ještě bylo podtrženo mou panickou hrůzou ze zubařů. Tedy né přímo z nich, ale z toho "čekání na bolest" .. kdy se vám vrvá v zubu a najednou to píchne a bolest vám projede až do paty, slzy vyhrknou, zubaři ukousnete prst a jako já-se tam pak ze strachu 10 let neukážete
znáte to ne
O zuby se staráte "standardně" takže je pošudláte ráno a večer a tím veškěrá péče končí. Jaképak copak, jsem mladá, zuby mám přece cajk.
Pak přestanete pít, a začne se vám vyjasňovat mysl, díkybohu se vyjasňuje celkem rychle:
a tak si uvědomíte, že jestli se nechcete po zbytek života smát do rukávu, schovávat za rameno nebo se smát se sevřenými rty a s rukou před ústy, je na čase s tím něco dělat.
A tak jdete.
V dusnu ordinace zjistíte, že umíte číst zubařovy myšlenky, při pohledu na snímky.
V jeho hlavě lze zřetelně slyšet věci jako
"to je krááva, nejradší bych ji to nechal všecko zaplatit, i to, co proplací pojišťovna..." nebo "no ty vole tohle jsem tu dloiho neměl, hlavně, že už od dvěří křičí "injekce" ... a tak dále:)
pak zjistíte, kolik let chození bude trvat než se to všechno dá dokupy..kolik času a strachu a probdělých nocí před zubařem mě čeká.. a začnete hledat jinou cestu
Předchvíli jsem přijela po narkoze domů:)
bez jediného kazu, na jeden zátah a ještě získala dentální hygienu free.
no není to paráda?! nic mě nebolí, jen jsem trcohu retardovaná zatím, točí se mi hlava a mám šílený hlad.
Až přijdou k sobě vysekané osmičky a šití, asi budu mluvit jinak..
ALE JE TO ZA MNOU, další bod z Wish listu!
A cena? není to jedno? stálo mě to tolik, co dennodenní půl roční pití. Tohle považuju za nejlépe investované peníze.
Jak jsem jen mohla chodit s takovou pusou a nestydět se za to.
Díky bohu už nemám za co.
Kdybych se nerozhodla přestat pít, nikdy bych do toho nešla, protože by mě to ani nenapadlo.