Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12
Dolů
Téma: Agresivní dvojče
#7831
Re: Agresivní dvojče Před 12 rok, 3 měsíce  
To je ale pešek..Myslím, že jsi sem přišel, aby ses ujistil, že je všechno v poho a dostal jsi takovou sodu:-))..
Samozřejmě, že jsi schopný se svým stavem něco udělat, stejně jako my všichni..Záleží jen na tobě, co si vybereš..Nejsme žádní odborníci..Jen každý může dát svůj názor..Já si osobně myslím, že tebou popisovaný stav není v pořádku. Možná to nemusí být alkoholismus, možná je. To nikdo nemůže od PC diagnostikovat..Existuje řada psychických poruch, které se po požití alkoholu rozjedou a z člověka udělají zvíře..Návštěva nějakého odborníka by ti rozhodně neublížila a pokud máš krásný vztah, stojí za to, něco pro jeho udržení udělat..Good luck;-)
Sára

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7832
Re: Agresivní dvojče Před 12 rok, 3 měsíce  
Davide, neřeš ostatní, řeš své chování.Ostatní ať pijí, nemusí být alkoholici.Klidně chlastej dál, až Ti docvakne ten průšvih, bude možná pozdě.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7834
Re: Agresivní dvojče Před 12 rok, 2 měsíce  
Když jsem zakládal toto vlákno, čekal jsem rady typu: "Mě pomůže když si zajdu před hospodou zaběhat". Po přečtení mnoha pozitivních zkušeností s abstinencí tady i všemožně jinde po internetu, to nepití asi vyzkouším a uvidím co to s sebou ponese.
Když už píšu, tak bych se chtěl ještě zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s užíváním jiných drog během abstinence. Nepřenáší se alkoholové zlozvyky do stavů po podobných povzbuzujících drogách (extáze, kokain). Zatím jsem s nimi v tomto směru neměl problémy.
David Kerndl
Fresh Boarder
Příspěvky: 6
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7835
Re: Agresivní dvojče Před 12 rok, 2 měsíce  
Davide,Tvého odhodlání ci cením.Máš pravdu a tvůj dotaz je adekvátní.Alkoholismus=závislost.Často se stává člověku se závislostí že po odebrání jedné látky jeho závislost přejde na jinou.Grogy,alkohol,sex,závislost na blízkém člověku,hráčství a podobně.Je vždy třeba o tom vědět a nepodcenit nic.Protože každé takové klopýtnutí k jiné závislosti tě má schopnost opět zpět přehodit i k té původní.A máš vystaráno o pořádný malér.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7836
Re: Agresivní dvojče Před 12 rok, 2 měsíce  
Já jsem alkoholička.Toto jsem si dokázala přiznat po dlouhých letech svých marných soubojů s alkoholem.Je tomu už víc jak 10let co jsem si celou nemoc přiznala.Donutilo mne to jinak myslet a zcela jinak žít-dávat priority tam kde patří,ne kde bych je chtěla mít já.Můj syn je drogově závislý,mimo jiné citově závislý vždy na své dívce.Drogám se vyhýbá-poznal jejich záludnost.Nicméně se u něj začal projevovat problém s pitím.Ztrácí vždy nad sebou kontrolu tím myslím v chování,stejně jako nad vypitým množstvím.Nedokáže si dát jedno,dvě a VČAS ODEJÍT.Nemá tzv.záklopku,která zdravému vždy řekne dost,to stačí.Dlouho mu trvalo než pochopil co je závislost a že do této kategorie spadá i s tím vším ostatním tak jako všichni závislí lidé.On,stejně jako já a tisíce ostatních jsme ztratili kontrolu ale též i pud sebezáchovy,který je každému dán stálým pokoušením se naučit se pít,užívat drogy,užívat přiměřeně léky,vyhrávat v automatech-můžeš sem dosadit sám....Chtěli jsme pořád pro nás už JEN NEMOŽNÉ.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7837
Re: Agresivní dvojče Před 12 rok, 2 měsíce  
Ahoj Davide,
to je slovo do pranice:-))..Mile jsi mě překvapil. Spíš jsem z tvých předchozích reakcí čekala, že nás všechny pošleš do háje..
Řeknu ti svojí zkušenost, nikdy jsem nebrala žádné léky (na spaní, deprese atd.) Teď, co nepiju, nemůžu občas spát. Přichází mi dost často myšlenka, vzít si prášky na spaní..Nevím, jestli to má takhle každý, ale mám ze sebe pocit, že mi moje zlé dvojče chce vnutit jinou závislost..Moc dobře si uvědomuji, že bych šlápla z bláta do h..., takže jsem si dnes opravdu byla zaběhat (to běhání, není zase tak blbá rada) a pak skočila na meditaci..Zítra jdu do kina..Je mi jasný, že se děsíš šedi a prázdna bez lahve,to jsem na začátku zažili všichni, ale věř mi, že bez té láhve je opravdu líp..Je plno nádherných věcí, které můžeš dělat..Připrav se ale na to, že je fuška..Držím palečkové;-)
Sára

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#7848
Re: Agresivní dvojče Před 12 rok, 2 měsíce  
Zdravím Sáro,
musím ti dát za pravdu.I já čekala,že David nás pošle do...pryč.Je to pašák.
Držím též palečky.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter