Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234567
Dolů
Téma: Stydím se!
#8160
Re: Stydím se! Před 12 rok  
Dobrý den, díky za komentáře... Tak už se pomalu roztáčí koloběh psychického nátlaku... On slibuje, nejí, nepije, brečí,... šla jsem s dětmi na celý den k mým rodičům. Nyní jsem si přečetla, co si psal se svými rodiči na Skype... Dozvěděla jsem se, že chyba je na obou stranách, a že si hold blbě vybral... No, mě to tak naštvalo. Manželovi se již rozpadlo jedno manželství kvůli alkoholu, tak se mu rozpadl další vztah kvůli alkoholu - toto všechno jsem se dozvěděla od "kolemjdoucích" a bohužel až po svatbě... Nechápala jsem, proč mi na svatbě říkal jeho táta:,,A hlavně jej drž zkrátka!" Nyní to chápu... A já se dozvím, že chyba je na obou stranách? Je, ale ne tak jak si myslí jeho rodiče... Prostě ambiciózní ženská si vzala muže, co má dlouhodobě syndrom vyhoření. Děláme stejnoou práci, ale v různých fimách. Já jsem nadšená, stále si doma něco chystám, při tom zvládám děti, domáctnost, prostě to je úděl žen a on? Nemá žádný koníček, nic jej nebaví, a když je volno tak potřebuje být neustále na mol... Nemůžu plánovat výlety, společné aktivity, když nevím dne ani hodiny... Ty jeho rodiče mě tak naštvali
Maggorka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8162
Re: Stydím se! Před 12 rok  
Co bys čekala?Že Ti rodiče řeknou, abys sis ho nebrala, že je alkoholik?Možná si to nechtějí ani připustit.Mysli hlavně na sebe, na budoucnost, sama vidíš, že ho z alkoholu nevylekal ani první rozchod, a už je jistě horší, myslí jen na chlast, na Vás už nezbývá čas.Dotáhni rozvod do konce,nenech se oblbnout , my alkoholici umíme slíbit nemožné, nechceme přestat pít, bojujeme sami se sebou, většinou vyhrává u nás alkohol.On si musí připustit , že chyba je v jeho pití, jasně, že hledá chyby na Tobě, na celém světě, cítí se ublížený, nešťastný, ale však se brzy napije , bude mu fajn, chvilku, pak ještě hůř, a zase flaška, a pořád dokola.Třeba mu tím rozchodem pomůžeš, dojde mu, že chyba je v jeho pití.Kéž by.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8167
Re: Stydím se! Před 12 rok  
Teda, to je otevřená odpověď. Děkuji za Tvoji přímost v otázce Tvého alkoholismu. (Držím Ti palce, abys svoji životní cestu zvládla!) Přestala jsem tento problém skrývat. Začala jsem žít svůj vlastní život a život mých dětí... Ho přehlížím, zítra volám paní JUDr., ať mi vše vysvětlí, asi budu muset nějaký čas sbírat důkazy. Netuším, jestli mi soud uvěří všechny "příhody". Nyní jsem připravená. Bohužel mi tato role drsné "kobry" nevyhovuje, ale máš pravdu v jedné věci, jsem mladá, ve třiceti život nekončí... Moje máma neměla nidy sílu opustit otce alkoholika a my jsme byli nešťastní, nyní je táta po moz. mrtvici, totálně se změnil, nepije, je zlatíčko, ale má postižené řečové centrum, je ochrnutý na pravou ruku... Přes toto postižení lépe pohlídá mé děti, než manžel... Zítra zase napíšu... Díky tomuto serveru se cítím odhodlaně... Měla jsem jej vyhodit již před rokem, kdy jsem hoho výkaly doma čístila snad týden... a do toho bylo roční plazící se miminko a čiperný čtyřletý kluk, který nic nechápal... Nyní vidím, jak to řeší. Když jsme přišli od našich, syn se manžela hned ve dveřích zeptal: "Chlastal jsi?" Mně padla čelist. Tak se snažím to před ním něřešit. Ale když je manžel opilý, je se synem úžasný kamarád, kterému všechno dovolí... a pořád jej za mnou posílá, ať se mě zeptá, jestli jej mám ráda... Pak syn pláče, když nereaguji hned... Sama s chlapečkem to budu mít těžké. Holčička je miláček pohodinka. Dobrou.
Maggorka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8183
Re: Stydím se! Před 12 rok  
Tvůj manžel je fikanější,než jsem myslela.Tvého syna využívá k svému cíli.Před tebou hraje divadlo na hodného tatínka.Jenom se ti předvádí abys viděla jak je dobrý.Je hajzl vyčuraný jak hrom,protože přes syna ti chce ukazovat svoji lásku a tvému synovi chce dokázat,že jsi zlá ty.Ještě,že ho neznám osobně-jinak bych ho pozvracela.Kluk tomu nerozumí.Tvůj ví,že synovi odpovíš.Nedovol tomu,aby ho využíval jako prostředníka mezi vámi.ŘEKNI MU TO NA ROVINU-AT´VÍ,ŽEJSI TUTO STRATEGII PROHLÉDLA-ČELIST SPADNE JEMU,PROTOŽE BUDE MUSET VYHLEDAT JINÝ ZPŮSOB.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8185
Re: Stydím se! Před 12 rok  
To je ale hajzl hajzlovská.Utíkej od něj pryč, už není normální.Bojím se o Vás.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8198
Re: Stydím se! Před 12 rok  
Přečetla jsem si vaše články a držím palce. Nemáte to vůbec jednoduché, ale věřím že pohonem pro těžká rozhodnutí jsou vaše děti. Takže přeji hodně sil a úspěch....
Kateřina
Senior Boarder
Příspěvky: 66
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8201
Re: Stydím se! Před 12 rok  
Dobrý den, děkuji za příspěvky. U más je to nyní jako před výbuchem. Info o rozvodu nebere vážně, ale pochopil, že se něco děje, protože jsem mu důrazně řekla, že s ním nepojedu na víkend do Prahy. (Měli jsme tam jet bez dětí.) No, to jste měli vidět, jak vším třískal, než našel fakturu o zaplacení "pobytu". Ani nevím, jestli to zrušil. Pak musel zajít k rodičům. Čekala jsem, že mu "nějak nadají"... Pohoda, vezl tátu do obchodu, protože měl doma práznou basu piv. Takže tam mě nikdo nechápe a nepochopí...On taky nakoupil a jakmile doma začal cinkat flaškami, vjela mi zlost do krve. Manžel koupil pouze nealko piva. (CO myslíte, když by chtěl abstinovat, může pít nealko pivo? Vždyť ho to naláká na normální pivo, ne? Já když si koupím v zápalu diety raciolky polité čokoládou, tak taky potom lehce podlehnu a k raciolkám si vezmu i Milku.)
Jinak každý večer si beru věci a jsi spát do obyváku. No, na to, že už to tak dělám pátou noc, tak se mě až teď zeptal, co to má znamenat. V noci z toho nemohl spát a seděl v kuchyni... Mně se asi nechce pátrat, jestli pil či ne. Jsem ráda, že mentálně se pokouším od něj odpoutat... Zítra odjíždíme na pár dní do lázní... Myslela jsem si, že to vzdá a já si to užiji sama s dětmi, ale bohužel jede s námi Jinak od neděle se snaží nepít a jak vypadá jeho vztah s dětmi? Nyní po nich jen řve a kdybych nebyla doma, myslím, že by syna i srovnal jinak... Manžel doposud nechápe, že děti jsou živé stříbro. Já jsem ráda, když jsou aktivní, alespoň vím, že jsou normální... Ne tak jak byl vedený on. (On se ze strachy ze svého otce počůrával do 14ti let! A to jsou věci, které jsem se dozvěděla samozřejmě až po svatbě.)
Přeji Vám všem pěkné dny.
Maggorka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8202
Re: Stydím se! Před 12 rok  
Touha nepít u něj nenastala-to mi věřte.Jen předvádí a bohužel stále hraje,že chce nepít.Proto ty nealko piva.Proto,ty nealko piva-máte pravdu,jenom chut´takového piva spustí opětovné pití.Po dětech křičí,protože jeho forma manipulace selhala.Zlobí se protože cítí nejistotu,cítí,že selhávají jeho taktiky a je zlý sám na sebe.Proto je ted´výbušný.Stále si nechce přiznat,že své rozhodnutí berete vážně.Kdyby OPRAVDU CHTĚL PŘESTAT S PITÍM?JEHO REAKCE BY BYLY NAPROSTO ODLIŠNÉ-TO MI MŮŽETE JAKO ALKOHOLIČCE,KTERÁ SE V TOM KOUPALA DESETILETÍ VĚŘIT.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8203
Re: Stydím se! Před 12 rok  
bOHUŽEL VÁŠ MANŽEL NESNESE PORÁŽKU V NIČEM-BUD´TE NA DĚTI A SEBE OPATRNÁ!
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#8205
Re: Stydím se! Před 12 rok  
Magorko, počítej s výbuchy vzteku, jen Ty budeš ta špatná, za všechno můžeš....ON si koupil pár nealko, ON se snažil!!!Nevěř mu!Můžete spolu žít i jako rozvedený, jestliže rozvod nepodáš a odpustíš, za chviličku máš doma opět opilce, a zlejšího, vysmátého!!!Uvědom si, že má chlast radši než Vás!!!!!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1234567
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter