Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12
Dolů
Téma: Delirium tremens?
#10120
Re: Delirium tremens? Před 11 rok, 8 měsíce  
Kat Tvůj ústřední problém,je ten,za který se ted´ještě stydíš-TVŮJ ALKOHOLISMUS.Od tohoto problému.z této nemoci zvané Alkoholismus se odvíjí celé tvoje zdraví,psychické i fyzické.Tudíž problémy,kterými v současnosti trpíš se vyvinuly z dlouhodobého požívání alkoholu(je zcela jedno jestli bylo tvé pití kvartální,nebo soustavné).Co z toho vyplývá?Pochopitelně udělat ve svém životě všechno proto,aby se ti podařilo naprosto alkohol ze svého života vyloučit.Své problémy s trávicím traktem,játrou jsi svěřila do rukou odborníka internisty gastroenterologa.Co se týká tvé závislosti na alkoholu budeš muset udělat stejný krok.Poradit se s psychiatrem pro závislé na druhu léčby.Nemusí tě poslat ihned do léčebny.Může tě nasměrovat k psychologovi,aby jsi porozumněla své závislosti,sobě a tím se podařilo předejít recidivě.Může tě zařadit do terapeutické skupiny dalších alkoholiků,kteří se podporují v nepití.Navíc ti může pomoci překonat tvé stavy, na které jsi začala pít, jinak,než jsi je přebíjela alkoholem.Toto je pro tebe nutností.Životní nutností A PRIORITA-NEPÍT A DVĚ ZMÍNĚNÉ ODBORNÉ ORDINACE.To,jestli budeš sama cítit,že je to pro tebe,tvé nepití málo?Máš možnost zapojit se mezi členy AA.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#10121
Re: Delirium tremens? Před 11 rok, 8 měsíce  
Kat, vyzkoušej vše, co můžeš, lékaře odborníka, AA Ti pomůže taky, spoj to.Neskrývej před lékařem své stavy, řekni mu pravdu, ať může předepsat léky na uklidnění-třeba je ani nebudeš potřebovat-, ale začni se léčit!!!!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#65876
Re: Delirium tremens? Před 9 měsíce, 2 týdnů  
Antabus bez předpisu - euhealth24.com/cs/drug/antabuse
Tohle funguje jen u lidí, co přestat chtějí. Je to taková berlička, která funguje stylem - nechci pít tak nepiju - přijde myšlenka se napít - berlička Antabus mi připomene, že pít nemám.
mmaeg88
Fresh Boarder
Příspěvky: 4
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter