Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123
Dolů
Téma: nutkání pít alkohol
#10751
Re: nutkání pít alkohol Před 11 rok, 7 měsíce  
Týnko.Pokuste se zrekapitulovat všechny vaše pocity až budete pokračovat v pití té druhé poloviny láhve.Co vám to dává?Jak se cítíte?Myslím,že to bude pro vás důležité zjištění-proto budte k sobě co nejvíce upřímná ve svých odpovědích.Jsou to také klíčové otázky pro každého alkoholika,aby si uvědomil co konkrétně pitím nahrazuje.Já ještě když jsem neměla problém vyhledávala právě jenom chuť-na určitou značku jsem se těšila-stačila mi jedna sklenička a dokázala jsem počkat až na určitou příležitost,než přišla návštěva.Ale samotnému výběru alkoholu jsem věnovala velikou pozornost.Později to všechno už bylo naprosto jinak.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#10752
Re: nutkání pít alkohol Před 11 rok, 7 měsíce  
tak, flašku mám na poličce, ale chuť napít se mám střídavou. Chvíli bych se napila, a za minutku už bych tu flašku nejradši vyhodila z okna a už se nikdy nenapila. Pak se na ní zase podívám a řeknu si, že to není nic hrozného a zase se chci napít. Po chvíli si ale uvědomím, že z toho stejně nic nemám, takže se napít zase nechci a flašku nechám stát.

Jessie: Story je asi divná, hlavně pravdivá. Taky nevím, co si o tom mám myslet. Hlavně nevím, co s tím mám dělat. Asi bych to nejradši nechala prostě plavat.

Včera jsem byla v hospodě do tří do rána - i když jsem šla druhý den normálně do práce. Napila jsem se asi jednoho většího panáka ze svojí domácí láhve a pak jsem vyrazila. Pila jsem jenom kofolu a nakonec jsem se od kamaráda napila asi tři loky vína s colou. Jinak nic, pak jsem šla domů. Po probuzení jsem se chtěla napít, tak jsem se napila - jako první věc po probuzení. Do práce jsem přišla pozdě a lehce ospalá.

Dnes jsem se domluvila s kamarádem, že se půjdeme někam pobavit - v mém případě je to rarita, protože mě tyhle věci nikdy moc nebavily. Ovšem jakmile jsem přestala mít takový hrozný strach z alkoholu, tak mě docela baví se trošinku napít a pak prostě jen tak ztrácet čas s opilými lidmi do tří do rána, i když mám jít do práce.

Alkoholové večery jsem teď zařadila do svého plánu na dnešní večer i na zítřejší. Nemusí to být pitka, to bych ani nezvládla. Ale napít se a pustit si alkohol trochu do svého života - to se mi zachtělo.
Díky paní Janičce se mi to i povedlo. Záleží na tom, jestli budu schopná to udržet v rozumné míře. Snad ano, protože v hospodě si nic neobjednávám (zatím) a domácí pití mě nebaví. Jako sedět s lahví a co z toho?? I když na druhou stranu je to bezpečné v tom, že si toho můžu vypít kolik chci a nikdo se se mnou nesrovnává. Můžu si to vychutnávat jak chci a jíst k tomu čokoládu nebo bonbony a každýmu je po tom prd. Ale chuť na to nemám a nebaví mě to.


Až budu pít tu druhou půlku svojí láhve - jakože vlastně nevím, jestli ano, tak určitě budu analyzovat své pocity a pohnutky. Nevím, jestli se z toho opiju, většinou se mi po nějakém množství začne chtít spát a jelikož jsem doma, tak prostě jdu spát.
tynka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#10753
Re: nutkání pít alkohol Před 11 rok, 7 měsíce  
Týnko-společenský život je především o setkávání a sdílení-alkohol je jenom doplněk.Myslete na to při každé příležitosti.Hodně lidí to má obráceně,chtějí alkohol,chtějí se napít a společnost jim slouží jako záminka.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 123
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter