Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...45678910...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
#1287
Re: Tak jsem opět začal Před 13 rok, 9 měsíce  
Teda já nevim, kdyby to nebylo tak vážný téma, tak je to docela p*del nepřidapá vám to taky tak?
Bohouš

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1288
Re: Před 13 rok, 9 měsíce  
Bohouši, no prdel je to, když si o tom takhle povídáme, ale kolikrát aby člověk chodil kanálama, jak si má pak vážit sám sebe, že?
snažím se vzpomenout na nějakou "vtipnou" historku, tak mě napadá jedna, ale to je už před x lety, myslím že jsem v tom slušně lítala už tenkrát(i když to pití se u mladých toleruje o víkendech hodně), líbil se mi jeden kluk, jednou v noci pod tvrdým chlastem jsem se k němu vydala, bydlel se starou babičkou a zvonila jsem u nich a schovala se, babička furt vykoukávala z okna a rozespalá říká:"Jiříku to jsi ty?", tohle se opakovalo tak desetkrát a pak ona říká:"Jiříku, já ti nechám otevřeno", no tak to neměla říkat že, normálně jsem šla do nějakého pokoje, svlékla se a vlezla do nějaké postele, tak jsem tam podřimovala asi dvě hodiny, když mi skočila na hlavu kočka, tak jsem se trochu už vzpamatovala, řekla si:"co tu kurva dělám?" a oblíkla se a šla domů...nechala jsem tam šálu a rukavice, pak jsem tu jeho babičku potkávala v mé šále:))

ono je víc takových haluzoidních zážitků, možná je to i mou komplikovanější povahou, že dělám takové extrémy, že se prostě jen neožeru a neusnu(někdy naštěstí jo), několikrát se mě někdo ptal, jestli neberu nějaké drogy!

jo a taky se mi stávalo, když jsem ještě chodívala pít ven(teď to právě kvůli těm zážitkům nedělám a piju radši o samotě), že jsem někoho potkala na ulici, třeba úplného hrozného starého chlapa, já mladá upravená inteligentní z dobré rodiny a on: čau Petrůš, tak co kdy zase přijdeš k nám do nonstopu.....já se vždycky s určitým počtem promile v krvi kamarádila s každým:))naštěstí opravdu jen kamarádila, bavila, mohlo být hůř že:))
Péťa

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1289
Re: Tak jsem opět začal Před 13 rok, 9 měsíce  
Ty jsi mel, Bohousi, taky ten problem s mobilem, ze jsi pak po sobe ty SMS nepoznaval ????? je fakt, ze by se tomu clovek i zasmal, kdyby se mu to stalo jednou. Jo, jsme na jedne lodi.....a cemu davas prednost v piti ? ja teda zasadne vinu...jsem DAVALA...snad to tak muzu napsat.......
Aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1290
Re: Před 13 rok, 9 měsíce  
Anet, já jsem vůbec pak ty smsky nechápala, proč jsem to psala? nedávalo to smysl, já jsem kolikrát ani překlepy nedělala, ale psala jsem úplně haluzoidní věci, nedávaly smysl, ten mozek myslel úplně jinak....

a já jsem taky na to víno, jen u těch našich to byla ta slivovice, protože to bylo maloměsto a tam si lidi hlídají, kdo moc často nakupuje chlast...ale jinak fakt to víno, litry a litry
Péťa

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1292
Re: Před 13 rok, 9 měsíce  
hlásím další krizi, ptž jsem naprosto bez dozoru, podle tohodle "dozorového algoritmu" by byl Bohouš v lihu pořád:))(joke)
šéf právě odjel, že se uvidíme v pátek, kancelář máme úplně bokem, i kdych tu do pátku nebyla tak se to nikdo nedozví, můžu pracovat z domova, doma taky nikdo....no to je ale pokušení, co? Ale já to zvládnu, už si tisknu nějaký kulturní program, co se kde bude dít, ve 4 hod jdu nakupovat nějaké hadry, hlavně se zabavit...a jdu si koupit nějaký zajímavý džus, třeba kaktusový:)což mě napadlo, že když někdo nemá peníze, tak jak se zabaví? to musí být mnohem těžší.
Péťa

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1293
Re: Tak jsem opět začal Před 13 rok, 9 měsíce  
No já jít nakupovat hadry, to bych potřeboval tuplem panáka předem a o stresu ani nemluvě.
V práci jsem se nezastavil, na pokušení není čas. Hlavně pořád někdo chodí a něco potřebuje. K obědu tentokrát pivo nealko a taky to jde. Moc se mi do něj nechtělo, ale zjistil jsem, že k tomu obědu je to skoro jedno.
Na večer si vemu práci domů, nebudu sám, tak že to bude v poho.
Mohl jsem jít s kamarádama na pivko, ale vymluvil jsem se. Holt jeden nemůže mít všechno...
Bohouš

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1294
Re: Tak jsem opět začal Před 13 rok, 9 měsíce  
my jsme tu teda spolek k pohledání !!!! mne to taky chutna nejvic pit sama doma veder...Moje kamoska taky popiji kazdy vecer se sousedkou, ale rikala, ze sama by si flasku neotevrela a sama by nepila.Hrdinne jsem ji prizvukovala, ze ja taky ne...chacha.. takhle anonymne se verim, ale nekomu, kdo me zna, ani nahodou. A uz vubec si neumim predstavit nekde na foru treba u psychologa to rozebirat s ostatnima. Ja jsem zatim chut na vino nepocitila, a to pokaždý v práci, když otevřu lednici, koukají tam na mě 4 flasky . Ty jsme ruzne s kolegyni dostaly jako prezent , nebo to zbylo z vanocnich oslav.Ani jedna to nenacneme, tak jsme jak dve abstinentky. Ja teda zrovna. Mit to doma, neprezilo by to novy rok. Dneska jsem na ne schvalne koukala a nepocitila jsem nejak zvlastni chut. Tak jsem teda zvedava. A Vy dva, Peto a Bohousi, se drzte a hlavne si nic nekupujte domu jako pro navstevy......A piste !!!!V jednote je sila...neni to, proboha moc komunisticky heslo....????
Aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1295
Re: Před 13 rok, 9 měsíce  
Anet, tady v lednici je taky spousta vína, já jsem horší případ jak ty, posledně při mém posledním excesu - taky jsem tu byla sama - jsem si na nalila na cestu domů(tramvají 15 minut) do láhve s Colou, jako abych po cestě neuschla nebo co, nechápu!

Bohouši, jsi dobrý, že jsi nešel na to pivko, i když to mě taky neláká tolik jako se zavřít doma sama a....

No jsme tu spolek, alkoholický no, ale je spoooousta lidí, co před svým problémem zavírá oči...což my ne, přiznáváme si to narovinu....zvláštní, já třeba nechápu, že někdo se pravidelně takto i hůř opíjí a tvrdí, že nemá problém...takže my máme nakonec něco navíc, že si to uvědomujeme...a tím mnohem větší šanci skončit, to je super ne?

Anet, nevím, jestli je to heslo moc komunistické, ale v tomto případě je to pravda, že to sdílení vlastních zkušeností pomáhá

Bohouši, dodej nějakou tu vtipnou historku, nebo už ji mám na mailu?

Tak jsem si teď vytiskla nějakou tu online knížku od Nešpora, tak si ve volných chvílích počtu...
Péťa

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1296
Re: Re: Před 13 rok, 9 měsíce  
Peto, Ty mlada hezka holka bys mela randit a tak...jsi mooooc sama . Mas nejaky kamaradky ?
Ted mi takhle jde hlavou, co si asi vsichni naoiseme za zazitky po nedeli...ja budu po oslave 50in kamarada, to jsem fakt zvedava, hlavne vsichni napiste. Blbne mi klavesnice a ani to po sobe nectu, ted koukam, co mi kde chybi za pismenka Tak abyste nemysleli, ze uz jsem priprdla a pritom se tu vychloubam, ze nemam chute !!!!!!!!!!!Aby se k nam do klubu nepridala jeste nase slavna Ivetka Bartosova...ale ta vlastne nikdy nepila, jak tuhle psala..chacha.
Aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1297
Re: Tak jsem opět začal Před 13 rok, 9 měsíce  
Ahojte všichni,
jmenuju se Lukáš, je mi 28 let a od neděle 18.7.2010 se taky snažím od alkoholu odprostit.
Tak zatím jsem se alkoholu nedotkl od neděle, kdy jsem se vrátil z Vranova.Takže třetí den.Včera v noci jsem spal neklidně a v noci jsem se probudil celý spocený, normálně se moc nepotím.Možná je to taky díky tomu, že jsem od něděle zahodil zároveň i cigarety, ale moc rozkouřený jsem zase nebyl, protože jsem nekouřil tři a půl měsíce do půlky května.Určitě mi moc fajn teď nebude, aspoň první 2 týdny, ale ,mám odzkoušené, že po týdnu bez pití se cítím dobře.Teď jsem popíjel v kuse více či méně týden - měl jsem dovolenou.Mám to asi tak,že vydržím nepít týden dva, přitom chodím do práce, zajezdím si na kole nebo jdu hrát se sestrou tenis a pak se cítím tak dobře, že vyrazím na pivko a kolikrát to skončí příchodem pozdě v noci a to mám ráno jít do práce...a někdy se to rozjede, že co druhý den je člověk pod parou.No myslím si, že v práci mám tolerantního vedoucího, jinak bych tam už asi nebyl...No ale mám 28 let, jsem bez holky a zasebou jenom pár krátkých románků...kamarádů taky moc nemám, spíš jenom ti z hospůdky, někteří pijí daleko více.Kolikrát přemýšlím, že chodím na pivko kvůli tomu, že nechci být doma sám a chci být mezi lidima, při tom jsem spíš introvertní člověk, ale alkohol jakožto hodně lidem dodával ze začátku pocit odvázanosti a shození ostychu a navíc fajn nálady atd.

Popíjelo se na oslavách, na koupáku, ale spíš méně už od 15 let, nejvíc jsem začal chodit na pivko po maturitě a pak po nedokončené výšce, až už jsem začal pracovat tam, kde jsem do ted.
Lukáš
Fresh Boarder
Příspěvky: 3
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 20/07/2010 21:00 Provedl: Lukes.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1...45678910...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter