Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12345
Dolů
Téma: Chlast v tehotenstvi
#31622
Re: Chlast v tehotenstvi Před 8 rok, 5 měsíce  
Ahoj Káťo,

jak už tu bylo řečeno, nejsi zrůda, ale jsi nemocná. Jako správná alkoholička vím, co je to chuť na chlast v těhotenství. Dopad na dítě to samozřejmě mít může (anebo nemusí). To už je teď ale pozdě řešit...nicméně, zkus se dát dohromady, až porodíš, tak to bude náročnější. Nejen kojení, ale občas i nevyspání, nervy, hormony. Hlavně nezanedbávej miminko, to za tu nemoc nemůže a potřebuje chránit.
Přestaň si vyčítat, tím si jen působíš další a další deprese (a ty můžou mít na děťátko horší vliv, než pivo...navíc pokud budeš chtít kojit, tak se ti pravděpodobně vlivem stresu zarazí mléko).
Radši se sama na sebe zdravě naštvi a zkus něco dělat. Je to sakra těžké, vím o čem mluvím.
Nevím jak to napsat, dnes mi moc nefungují vyjadřovací schopnosti. Ty jsi teď zodpovědná nejen za sebe, ale i za toho mrňouse...mám bohaté alkoholické zkušenosti (i jako těhotná, i jako matka)...pokud by ses chtěla vypovídat nebo poslechnout něco ode mě, tak napiš, budu ráda. Nechci to moc ventilovat tady, je tu pár lidí, kteří tě odsoudí, a to je začátek konce, protože člověk často ztrácí motivaci a přestane se snažit úplně.
Pokud budeš mít zájem, tak moje mailová adresa je Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

V každém případě se drž.
Lenka
Lenka
Fresh Boarder
Příspěvky: 8
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#33212
Re: Chlast v tehotenstvi Před 8 rok  
Ahoj.Už měsic jsem se nedotkla alkoholu.Ted už necitim nejaky velky hlad. Ze začatku jsem měla hodne energi a citila jsem se fajn. Ted se to nejak začina měnit mam malo sily a do odpoledne jsem ako zombi, slaba,spava a bez chuti do života. Ke piti me netahne ale citim se zvlaštne a je to už tyden v kuse. Myslite že to muže souviset s abstynenci? Měl nekdo s vas takove stavy po měsici? A pokud ano tak kdy se to jakž takž zrovna?
Kata..85
Fresh Boarder
Příspěvky: 12
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 12345
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter