Stopka:
Meggie, jen tak dál! a přídám básničku ke gratulce : Klid
Loď těla zakotvila
v hlubokých vodách.
Kapitán tiše pozoruje
nebe a hvězdy. Zdroj «link» 200 dní, to je už parádní detox a klid ! Gratuluji Meggie:
Ďakujem vám, vážim si to
Kleris: Ahoj Stopko. Také jsem ráda, že se hlásíš. Co ty nesmysly, invektivy a překlepy, které jsi psala při poslední komunikaci se mnou? Daří se ti dobře...?
Kleris: A nic... Jistě by to nechala Stopka bez odezvy?
Kleris:
Ja, nemluv. Mně tehdejší projev "Stopky" vzal důvěru v lidi, kteří sem chodí.
A myslím, že je nás víc, kdo má v hlavě otazník... Erika: Kleris. Ja zadny otazniky nemam. Stopka se nechodi kazdy den. Minuly vikend psala. Furt nechapu, kam miris?
Erika:
Filmove okenko-
. «link» Tenhle film se libil moooc mne Chuchto: Ahoj, tak jak se držíte. Já zatím ano. Vcelku jsem rád, že jsem své období pití neměl dnes, protože by mne to snad ani nebavilo v téhle době, ale to je generační věc, pitomost, samozřejmě, že bavilo, byl bych milieniál.
Chuchto: V zkratce mi to pomohlo, protože nebylo moc reálné pít moderovaně a kdybych si opět náhodou povolil zkusit pít moderovaně, tak přesně vím, že bych byl prakticky okamžitě tam kde jsem byl, takže kvituji s povděkem, že mi to zde pomohlo zvlášť v začátcích.Zejména to, že rok nebo 1,5 abstinence není žádná doba a teprve tak 2 roky a víc má šanci na to vydržet to dále.
Ja:
Chuchtóza,... "zmoderoval by se's totálně = úplně *na krupicu*, viď?!?"
♥︎♡♥︎
Ja:
Chuchtík, Ty jsi vlastně *primal dealko×moderátor* v. v.(=emeritní), něco jako haggard = elder/major, veterán korhelizmu.
Chuchto: I tvrdí alkoholici mají vzpomínky, kdy vylezli a utekli od pití, pokud do nich někdo lil 60% řepnou pálenku. Já to už takhle mám s 10°pivem.
Chuchto: Moderátor ještě nejsem, to budu až jestli vydržím 2 roky. Neboj, jen straším.
Chuchto:
You are dismissed si ještě říci nemůžu, tak dovi za půl roku.
Chuchto: K střízlivosti se třeba propít hektolitry pramenité vody, doslova musíte vypít menší rybník.Tak dovi.
Chuchto: Chtěl jsem říci nově příchozím, že se tady nemusíte obávat a i přes drsnou slupkou obra Krotóna je ukryt dobrý masér, který pomocí tzv. hardlove dokáže vymasírovat z posledního přeživšího alkoholika molekulu jeho alkoholismu, že mu ještě poděkujete jak já a dostanete poslední klistýr a chinin od tohoto doktora JáGrunsteina.
Rachel: Krásnou střízlivou neděli přeji