Re: Těhotenství a alfa-alkoholismus Před 6 rok
|
|
To je pořád řečí. Každej přeci pije a troška vína nebo pár piv nikomu neškodí. Znám lidi co dávají upíjet pivo malým dětem (ca pětiletým) a tvrdí, že je to zdravější, než ta coca cola plná cukru. V takovéto atmosféře je těžké něco vysvětlovat.
|
|
Pijak
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Pijak napsal:
To je pořád řečí. Každej přeci pije a troška vína nebo pár piv nikomu neškodí. Znám lidi co dávají upíjet pivo malým dětem (ca pětiletým) a tvrdí, že je to zdravější, než ta coca cola plná cukru. "V takovéto atmosféře je těžké něco vysvětlovat."
..."jednoducho → (NE)vysvetľuj, (NE)musíš!!!"
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
O to se snažim, protože jinak jen trpim a ve finále mě kolikrát přesvědčí, že kalit je normální.
|
|
Pijak
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Pijak napsal:
O to se snažim, protože jinak jen trpim a ve finále mě kolikrát "přesvědčí, že kalit je normální."
...ruku na srdce:
..."títo (akýsi/nějací) *oni/ony* presviedčajú predovšetkým samých-seba."
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Ujišťují se, ano, svůj názor horko těžko obhajují.. V podstatě to tak je. To, že jim to nakonec odkývám jim chrání jejich svět.
|
|
Pijak
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Zkoušela jsem birell grep 2% v situaci v níž jsem se dozvěděla, že čekám chlapce a přála jsem si holčičku.
Motala se mi hlava a všesmyslně udělalo jen zle (hlavně psychicky).
Myslím si, že z 40 cigaret denně snižování pod deset je stresující v mém případě a opravdu s tím bojuji a ještě bojovat budu.
Výsledky testů jsou prozatím dobré, ale definitivní budou v pondělí 15.10 - po těchto, posledních výsledcích (v případě, že budou v pořádku) již nemůže být těhotenství doktory za žádných okolností přerušeno. Nechci říci nic ve smyslu, že mám vyhráno ba naopak... strachem se soužím dennodenně.
|
|
|
|
|
|
|
Predtým:Děkuji, nejdříve ze všeho musím vydržet alespoň měsíc a poté mohu řešit i cigarety a kávu. Kávu piji jednou dopo a jednou odpo a k ní cigareta patří... Jakmile si dokážu, že jsem schopna se ovládat v tom nejhorším pokusím se i o snížení z desíti cigaret na nulu.
Dnes:Myslím si, že z 40 cigaret denně snižování pod deset je stresující v mém případě a opravdu s tím bojuji a ještě bojovat budu.
Ja som myslel, že fajčíš 10 a to chceš zrušiť. A ty 40? To je už extrém aj na chlapa, ktorý nie je tehotný.
|
|
|
|
|
|
|
Johanna, ja ta nechapem. A testy ti nepovedia vsetko, bohuzial nasledky tvojho nezodpovedneho spravania moze ten mali cloviecik znasat do konca zivota, aj ked ti teraz doktori povedia ze vsetko je “OK” Ale zacinam mat pocit ze nema vyznam ti aj nieco hovorit, aj tak si ides svoje.
|
|
|
|
|
Re: Těhotenství a alfa-alkoholismus Před 5 rok, 12 měsíce
|
|
Johanno, ty jsi opravdu právnicky vzdělaná?
Opravdu žiješ v blahobytu?
Nějak mi z tvého psaní tohle nevychází.
Nevím, nemám přesnou zkušenost, ale nechce se mi uvěřit, že kdybys byla tou, za kterou se vydáváš, že bys byla takto zoufalá. Prostě nevěřím.
Bez pravdy není Cesta k Pravdě, Lásce a Sebepoznání. ..
Díký tobě se pokusím otevřít Dveře jiným a odpovědět jim skrze sny.
Dlouho jsem zde nakupovala, dalas mi inpuls.
|
|
Ida
Fresh Boarder
|
|
|
Re: Těhotenství a alfa-alkoholismus Před 5 rok, 12 měsíce
|
|
|
|