Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12345678...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
zvládnu to? Před 10 rok, 10 měsíce  
Ahoj,potřebuji poradit,možná i trochu povzbudit.jsem alkoholik,nepiji roky,ale mívám přestávky,tedy mívala jsem...teď už jsem pila 14 dni v kuse,ne do nemoty,ale musim si udrzovat hladinku.včera jsem si řekla dost.vylila jsem zbytek toho co jsem měla doma,šla brzo spát,ale v noci bylo zle....ne zle jako jindy,ale tohle jsem ještě nezažila....nejen třes,pocení a paniku,ale úplný pocit že šílím a že se buď zblázním nebo umřu.Mela jsem pocit že mám mozek úplně někoho jiného,moje tělo není moje a že jsem někde ve snu...zatím držím,ale je tohle u odvykání normální a za jak dlouho to přejde.děkuji za odpovědi
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: zvládnu to? Před 10 rok, 10 měsíce  
Odpověděla jsem ti jako Adině.Nepodceňuj svůj stav, potřebuješ odbornou pomoc.
Liba

Anno. Tak toto je zcela přirozená reakce. Ono 14dní chlastat je nápor i pro slona. Tělo sis totálně vyždímala a davá ti na jevo co nechce a jak ty se k němu chováš. Tak ti to vrací. Začni se o sebe starat a vitamíny. Jidlo pravidelné a spánek a nepi tak. Takové chlastání je na kolaps.Absťáky má každý a po takové pařbě. Musí být šilené a totálně oslabený organismus.
Žanda

Žando a ty psychostavy jsou taky normální?
anna

Jinak se omlouvám omylem se to uložilo pod jiné téma,a jméno mám jiné protože si tohle forum čte dost známých...
anna

Jinak tedy právě nevím,co je ještě normální a co je už delirium.s psychikou bojuji celý život takže nevím,kdy mám vydržet a kdy už volat rychlou.taky si dost veci vsugerovavam a dost se pozoruju.pres den je to lepší,ale v noci,možná ze prispeje to,ze otevru oci,jsem rozespala,takze hned chytnu paniku a zacina psycho....
anna

Zajdi si na psychiatrii a vše řekni lékaři i to že chlastáš jak ujetý vagon. Se vším se svěř. Sama se v tom budeš plácat a očividně to nezvládáš. To už není sranda bláznit a zbytečně se ničit. Začni se sebou něco dělat. Než se ti něco stane. Normální to není, ale tvuj stav je po těch pařbách a z alkohu zdevastovaný. Ty důsledky pociťuješ. To je normální. Mazej co nejdřív a neodkládej to. Jsi závislá a je potřeba to řešit.
Žanda

Před rokem jsem byla u dr.přes závislosti,chtěla mi dát antabus.ale tenkrát jsem byla ještě kvartal,tudíž jsem třeba týden vůbec nepila a přišlo mi to trochu moc.ale teď piju každý den,takže jsem smířena i s tím antabusem.jen teď musím přežít to peklo,abych byla vůbec schopna tam dojet.teď jde v první řadě o to,abych u abstaku neumřela,jenže já nedokážu svůj stav posoudit,jelikož mě každý straší deliriem takže myslím jen na to že mám delirium a umřu,zkrátka řečeno až mi bude zle nevím,jestli si to vsugerovávám nebo přeháním.k psychiatrovi chodím,ale jdu až za 14 dní,dříve nemá termín.
anna

Zajdi si do krizového centra. Je v každém větším městě a to je pro lidi v tém případu. Neváhej jsou tam nonstop. Vše se urychlí i tvá léčba. Na nic nečekej a vyraž.Holka deně pít je hrob marnice pro živé. Nic nepodceňuj ať nezaplatíš tu daň nejviší. Vyraž hned. Nebo tam zavolej a pošlou ti sanitku. Nebo ať tě tam někdo odveze. Nepodcejuj to. Kašli na druhý jen ať se s toho dostaneš a přestaneš chlastat a ničit se.
Žanda

Tak jsem došla k doktorovi,bylo mi řečeno že mám psycho z toho,že jsem si ve tři ráno vzala atarax a jelikož nezabral,v sedm uz jsem pila.napsal mi oxazepam s kterym mam zkusenosti a vim ze pomuze,tudiz pak nemusim v krizi sahat po lahvi.tak aspoň posun vpred
anna

Stránka: 12345678...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter