Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Nevim, co delat.... poradite? Pritel pije
#25100
Nevim, co delat.... poradite? Pritel pije Před 9 rok, 2 měsíce  
Ahojte, rada bych znala nazor Vas, kteri jiz mate nejake zkusenosti. Jsme s pritelem asi pul roku, je o 14let stari, me je 30. POznali jsme se v jeho dosti narocnem obdobi, zena ho opustila, prisel o papiry (za piti za volantem), pak o praci, nastesti si od noveho roku nasel novou. Je to vzdelany clovek, ale... Ze zacatku jsme si kazde setkani spestrili lahvinkou, vsak proc no, clovek se uvolni.. cca po mesici jsem zacala byvat cim dal vic u neho, vecer tri pivka, nekdy i panacek jenze pak jsem si vsimla, ze i pres dopoledne, kdyz jsem sla cvicit prijdu vypita pivka, i vinko nebo i tvrde,, kdyz bylo v lednici, jako vecer obcas si neco dat klidne, ale proc uz hned rano musi byt vypite pivo apod. No grady to dastlo pred novym rokem, meli jsme na to tema rec, rekl, ze vi, ze ma problem. takze od noveho rokku tady nebylo v lednici nic, jen nealko pivo nebo bohemia nealko. obcas mi prislo, ze kdyz prisel z prace, ze neco citim, narovinu jsem se hned zeptala, ale listerin pry to byl, co si s nim vyplachoval pusu, mela jsem podezreni, ale rekla jsem si, budu mu verit. pak jsme si zasli jednou na veceri, dali si vinko a pak si treba jednou dvakrat za tyden dali vecer sklenicku max dve vina. Jenze... i itak jsem mela pochybnosti, jestli si nedava nekde, treba kdyz rano o vikendu dopol, zmizim do fitka, nebo kdyz jde z prace. Moje podezreni dnes nabralo obratky a jsem si jista, ze cisty neni, ale nevim co mam delat. Prisla jsem dnes v poledne z fitka, nakoupeno (nechapala jsem proc, vzdyt jsme se domlouvali odpol na nakup) ale ok, mela jsem ruzicku a bonbonieru (vlastne stejne jako kazdy cca ctvrty den od nej behem toho pul roku dostavam). jenze jsem si vsimla, ze lahev od vina, kt. jsme vypili behem dvou dnu neni za odpadakem, ale odpadky tam jsou. mlcela jsem. vecer sel za kamaradem a nelenila jsem a vlezla do odpadaku hledat ucet, jasne nasla jsem ucet a na nem vodku, prolezla jsem cely byt, vodka nikde ani v jeho tasce, prisla jsem si uz jak magor, kdyz jsem tady vse prolizala, ale.. co mam delat, jak mam reagovat, nereagovat. mela jsem sto chuti se zbalit a jit na svuj byt a nechat tu jen ten ucet, ale.. mam ho rada, moc rada, je to skvelej clovek, nechci ho opoustet, ale lhal mi celou dobu proste. to je jasne. zase ale dneska mi neprislo, ze by to z nej tahlo, jen mel na obliceji takove divne cervene fleky na cele, ale kdyby vypil pullitr tahlo by to znej, mam velice dobrej cich. no ale poradte mi prosim, rict mu, ze jsem se hrabala v kosi, to se tak nastve, ze mu neverim, jenze jak to ted mam resit cele. jak mu mam pomoct, nejradeji bych mu to otriskala o hlavu, ale to nic nevyresi. diky za Vase rady. uz me i napadlo, ze ho prodovacka osidila, ale... omlouvam ho. kdyz jsme ten alkohol resili poprve a ja se nastvala, ze byl vecer opily, odjela jsem na svuj byt, prisel za jeden den, ze me ma moc rad, ze o me nechc eprijit a ze toho necha, ale evidentne, je neco spatne.
JItka
Fresh Boarder
Příspěvky: 1
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#25101
Re: Nevim, co delat.... poradite? Pritel pije Před 9 rok, 2 měsíce  
nad alkoholem nevyhraješ holka...Ani kdyby si byla miss universe,což určo nejsi dá mu přednost vždy
petrch

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#25107
Re: Nevim, co delat.... poradite? Pritel pije Před 9 rok, 2 měsíce  
Žena ho opustila, řidičák mu chudinkovi sebrali, přistaň na zemi, nežij v oblacích.Až bude střízlivý, promluv s ním a vážně.Tady máš dost příběhů žen alkoholiků, chceš tak žít?On musí na sobě makat, najít si pomoc, přestat pít a to úplně.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#25143
Re: Nevim, co delat.... poradite? Pritel pije Před 9 rok, 2 měsíce  
Vodka není cítit a proto se k ní mnoho alkoholiků uchyluje. Hlavně nepodléhej příliš citům a nedoufej, že ho vyléčíš.
Lenula

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter