Re: chci přestat pít Před 6 rok
|
|
Ja napsal:
[b][/color]
Páni,
celkom slušne si, tu - v tomto vlákne, vzájomne kopírujete a tapetujete citáty až sa Vám konečne podarilo objaviť aj teplú vodu = zásady hygieny alkoholika a jeho suchého domu.
Skutočný prínos, však, pre akútne trpiacich alkoholikov, akosi ustupuje do pozadia...
(...až sa stráca a (z)mizne úplne.) [/quote]
Proč musíš za každou cenu psát ty svoje nesmysly? Nikdo nechápe, co se nám snažíš sdělit, ale dáváš sem 100 příspěvků denně. Jsi opravdu střízlivý? Mám totiž pocit, že jsi úplně mimo.
|
|
|
|
|
|
|
Twist Kart/(Označená karta?),
Ty sa chceš naučiť piť - nie odučiť, a v tom spočíva ťarcha Tvojich problémov; [s nalievaním sa mokom (odvahy)...]
"Poľutuj sa sám!"
(Moju asistenciu určite nepotrebuješ!)
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Twist Kart napsal:
Ja napsal:
[b][/color]
Páni,
celkom slušne si, tu - v tomto vlákne, vzájomne kopírujete a tapetujete citáty až sa Vám konečne podarilo objaviť aj teplú vodu = zásady hygieny alkoholika a jeho suchého domu.
Skutočný prínos, však, pre akútne trpiacich alkoholikov, akosi ustupuje do pozadia...
(...až sa stráca a (z)mizne úplne.)
Proč musíš za každou cenu psát ty svoje nesmysly? Nikdo nechápe, co se nám snažíš sdělit, ale dáváš sem 100 příspěvků denně. Jsi opravdu střízlivý? Mám totiž pocit, že jsi úplně mimo.[/quote]
Neztrácejte čas, příteli. On diskutovat neumí, protože asi nechce. Do mě se tu on a ještě nějaký krtek navezli nedávno tak, že jsem fórum na půl roku opustil a když se sem vrátím, vidím, že se nemá cenu s některými uživateli vůbec cenu zabývat ...
|
|
Richard
Rozhodnout se - přežít začátky - žít...
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Richard A, píšeš:..."Do mě se tu on a ještě nějaký krtek navezli" nedávno tak, že jsem fórum na půl roku opustil a když se sem vrátím, vidím, že se nemá cenu s některými uživateli vůbec cenu zabývat ...
Richard A,
"do Teba sa nikto nepotrebuje navážať - bohato si vystačíš vo svojej samoľúbosti/(ješitnosti) aj úplne sám."
(...ani triafať do Teba nie je nutné - si zásah/(trefa) sám-osebe.)
"Čože nám → *dlhodobo triezvejúcim*, odporúčaš tentoraz?"
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
......................
"do Teba sa nikto nepotrebuje navážať - bohato si vystačíš vo svojej samoľúbosti/(ješitnosti) aj úplne sám."[/color]
(...ani triafať do Teba nie je nutné - si zásah/(trefa) sám-osebe.)
"Čože nám → *dlhodobo triezvejúcim*, odporúčaš tentoraz?" [/b][/i][/quote]
Děkuji za nepřímou nabídku tykání které nepřijímám. To za prvé. Za druhé, prosím, diskutujte v řeči které my Češi rozumíme. Když čtu Vaše komentáře a příspěvky zjišťuji, že nerozumím řeči Vašeho kmene. A na konec bych všem nám dlouhodobě abstinujícím nedoporučil nic, pouze jim (nám) všem popřál další střízlivé roky, klid a mír v srdci, užívání si sebeúcty, dostatek přirozené lásky aby mohla být poskytována do nekonečného vesmírného prostoru.
|
|
Richard
Rozhodnout se - přežít začátky - žít...
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Richard,
...v teste si vyhovel.
Naďalej popíjaj ústami...
[Vykupiteľ nech koná svoje dielo...]
(...zvládne to aj sám → bez opilcov.)
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Že vraj nejaký krtek. Náhodou, ja som špeciálny krtko, ktorý do každého rýpe.
|
|
|
|
|
|
|
Krtek napsal:
Že vraj nejaký krtek. Náhodou, ja som špeciálny krtko, ktorý do každého rýpe.
...*Krtko-buldozér*?
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|