Re: Společně den po dni :) Před 6 rok, 1 měsíc
|
|
Míšo používám a psala jsem...došlo?
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj, jak se držíte? Podejte hlášení.
Já clkem ok, víkend uklízecí, ale včera parádní výšlap: Špindlerův Mlýn - údolím Bílého Labe - Luční - Výrovka - Pec. Bylo krásně, vzali jsme si s manžou volno a celkem si to užili.
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj Šantalko, teda ten výlet musel být super bomba i bez piva bylo krásně ne? Já jsem byla o víkendu v práci, teda celou sobotu, děti byly s tatínkem jezdit na koních a v neděli ráno jsem přišla domů jak praštěná, šli jsme jen na procházku po okolí, bohužel ty lesní stezky jsou zarostlé, lesy z půlky vykácené, ale bylo to fajn. V pondělí jsme byli s mladší dcerou na jógu a jinak normálně už školní povinnosti atd. Pomalu se chystám na pečení dortu, v neděli bude oslava narozenin samozřejmě bez alka, celá naše rodina to toleruje, chlapi si dají k masu nealko pivo a pro ostatní udělám asi nealko ovocné bowle Na chlast ani pomyšlení, jsem tak šťastná, že už nepijeme
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj Drahu
Tak to je fajn, že se držíte a je vám fajn. no, já popravdě občas teda chutě mám (například na těch horách byly, to bych zase kecala, kdybych tvrdila, že ne). Bohužel je fakt, že většina akcí a společenských událostí je doprovázena tím alkoholem, takže pro nás je to těžký, pro mě teda jo docela. Je to nastavené, že normální je pít, tak ten nátlak tam pak je. Ale nedáme se
|
|
|
|
|
|
|
Ahojky, držím se, mám se fajn a mám hroooozně mooooc práce , zahrada, barák, děti , a fakt musím říci, že na chlast vůbec nemyslím... Ale každé ráno a večer tu rychle čtu....Mám konečně pěkné období. . Kéž to vydrží.... a totéž přeji vám všem. Držte se
|
|
Agi
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Jooo, dočetla jsem celé dlouhé vlákno volnější pokec, a fakt by mě zajímalo, jak se všichni ti, co tu za tu dobu prošli, a přispěli, mají.
|
|
Agi
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Jinak za tu moji dřinu může Včelař!!! . Stále tu píše, jak ho práce zachránila , tak jsem si to vzala do hlavy, a opravdu to funguje . Navíc po letech čekání, si konečně sama dělámm z oblázků chodníčky.. navážím v kufru v lodnách kaminky a rozmisťuji . A jde to i bez chlapa . Jinak v lomu už mají ze mě docela srandu ..jsem denní host a navíc ženská s lopatou
|
|
Agi
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Ahoj já bohužel liju už propadávám skepsi celkem a nevěřím, že tomu bude jinak někdy...
.
|
|
Michal
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Ďakujem velmi pekne