Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Manžel pije a uráží mě
#13007
Manžel pije a uráží mě Před 11 rok, 2 měsíce  
Dobrý den. Prosím Vás o radu. Můj příběh začal svatbou před 4mi lety. Já jsem v té době pila naprosto minimálně (max. nějaká oslava, zábava...), můj muž více, ale nebylo to nic hrozného.
Postupem času začal pít denně, cca 3 piva. Být to občas, nevadilo by mi to, i já sama na to pivo někdy zašla ráda. Problém však nastal, když to bylo denně, denně to z něj táhlo. Říkala jsem mu, že z toho bude problém, že si na to zvykne a že mi to opravdu hodně vadí. Po práci, ve které bývá do večera, popíjí s tátou či s kamarády. Nejhorší je, že když se napije, jsem já ta nejhorší na světě. Je pak na mě zlý, uráží mě, vyčítá mi všechno možné i nemožné, snaží se být autoritativní.
Já osobně už jsem si na alkohol bohužel také zvykla. Rozhodně ne tak moc, jak manžel, ale taky si párkát 1-2 piva dám ráda. Není to ale denně, vyhýbám se tvrdému alkoholu, neopíjím se.
Včera jsem udělala poslední zkoušku tohoto zkouškového období- měla jsem ohromnou radost, protože jsem měla 11 zkoušek a jelikož chodím na plný úvazek do práce, nebylo to jednoduché.
Můj manžel to věděl. Jelikož měl přijít jeho kamarád, bednu piva koupit nezapomněl, já čekala nějakou drobnost, např. čokládu. Na to ale zapomněl. Když jsem přišla domů, stál tam s kamarády a s tátou, všichni už připití. Kamarádi mi poblahopříli ke zkoušce a dali mi pivo, které jsem si dala ráda, chtěla jsem to oslavit. Když cca po 2 hodinách odešli, opět jsem byla hrozně špatná. Manžel, který byl připitý (pili slivovici, já ne)na mě začal zvyšovat hlas, že tam chodíme všichni jen chlastat, že ho tam otravujeme, zdržujeme...Já bych nešla, kdybych neviděla, že nic nedělají, jen stojí a povídají si. Že tam denně pije táta, dvakrát týdně je tam po nocích s kamarádem a chlastají, to nevadí. Tim nic neřekne. Ale já přišla oslavit zkoušku a schytala jsem. Po chvilince odešel a nechal mne tam samotnou. Žádný gratuluju, nic.
Už mockrát jsem mu říkala, že jestli nepřestane tolik pít a hlavně si nepřestane ze mne dělat hromosvod, odejdu. Už nevím co mám dělat. Nechci, aby na mě křičel, aby vyčítal. Já bych mu byla snesla modré z nebe, ale on myslí jen a jen na sebe. Dělá se jen to, co chce on...
Kateřina

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#13008
Re: Manžel pije a uráží mě Před 11 rok, 2 měsíce  
S chováním manžela Ti těžko někdo pomůže.Promluv s ním úplně vážně o tom, co Ti vadí, ale se střízlivým.Když nepřestane, rozejdi se s ním, protože agresivita se bude jen stupňovat, tak jeho pití.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#13025
Re: Manžel pije a uráží mě Před 11 rok, 2 měsíce  
Ahoj.
S manželem to nemá dále cenu, je vidět že si tě neváží, ať se ti to líbí nebo ne, bude lepší tento vztah ukončit a je úplně jedno, jestli jste se vzali nebo ne.Svatba není závazek k tomu, aby si trpěla.Bohužel, stavy se budou pouze zhoršovat, protože alkohol mění povahu člověka, dělá z něj cvičenou opici, to mu klidně vyřid..Jinak některé holky si za to mohou sami, myslím, že jsi měla hodně příležitostní poznat někoho daleko lepšího, to 100%, vybrala sis jeho, nevim čim tě ten člověk tak zaujal, ale podle mě je to primitiv.vytahovat se na ženskou a před kámošema haur?To neni chlap...Rozmysli se co s tím, po světě běhá fajn kluků co nepijou a jsou k ženě slušní, uvidíš sama..měj se hezky. Petr
Petr

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter