Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: Manžel a tajné i veřejné pití
#49653
Re: Manžel a tajné i veřejné pití Před 5 rok, 9 měsíce  
Ahoj všichni,
omlouvám se, že jsem dřív nereagovala, ale měla jsem toho sama plnou hlavu. Jelikož při pátečním úklidu na mě vypadla další jobovka, měla jsem co zpracovávat. Naštěstí manžel odjel se starším pryč, tak jsem měla čas si všechno srovnat, smířit se a uvědomit.
Při úklidu jsem našla, podotýkám náhodou, fakturu za láhev za 3,500. Docela šok. Poté jsem teda šla a nahledla do jeho sbírky a našla další, celkem v ceně přes 10 tisíc.. No v ten moment jsem řekla, že je konec. No ale naštěstí jsem byla sama doma a měla čas na přemýšlení.
V neděli už jsem na nic nečekala. Vytáhla jsem před něj flašku co schoval a zeptala se, ať mi to vysvětlí. První lež - prej kde jsem ji našla a začal se smát. Když hsem ho poprosila, ať to probereme bez lhaní, zalhal znovu, ze fakt nechápe kde byla. Tak jsem mu řekla, že tímhle si jen škodí, lhal dál..tak jsem mu řekla, kde byla. Prej "joo, už si vzpomínám, dal jsem ji tam jak jsem dělal pořádky, ani nevím kdy to bylo"..po dalších několika lžích, kdy jsem uhodila, že přesně vim co a jak se přiznal. Prej to schoval kvůli mě, protože ví, že mi to vadí, tak aby mě ochránil.. No jak jinak.. Když jsem mu řekla, že ma problém, nechtěl o tom ani slyšet. Řekla jsem mu teda, že pokud problém nemá, jak si myslí, vydrží klidně několik měsíců bez pití. Prej bez tvrdého vydrží. Ale když jsem mu oznámila, že myslím všechen alkohol, tak prej pro to se musí rozhodnout sám...po asi další půl hodině jeho nesmyslných výmyslů souhlasil.
Zeptala jsem se, jestli bych ještě něco neměla vědět. Prej je to všechno..ze už přede mnou nic netají. Tak došlo na fakturu..jednu..prej "já jsem ti o tom neřekl? Haha"..ptala jsem se kolik jich má..další lež..prej myslí, že jenom tuto... Už jsem si vážně připadala jak debil. Nakonec jsem ho donutila přinést všechny faktury...platil to ze spoření, z tzv.zadních vrátek, kdyby nám v domácnosti něco vybuchlo. Nedokázal pochopit, co mi na tom vadí, prej je to investiční záměr...že za pár let prinese desítky tisíc..achjo.
Takže důvěru mezi náma totálně pošlapal, dala jsem mu dvě podmínky. A to že zmizí veškerý alkohol z domácnosti a všechny jeho flašky se odvezou k jeho matce. No nechtěl souhlasit, ale nezbylo mu nakonec jic jiného, jelikož jsem mu nakonec dala na výběr, buďto já a děti, nebo skříň plná alkoholu..

Takže shrnutí:
Důvěra v prdeli
Vědomě mi lže

Za pár dnů máme výročí svatby, odmítla jsem to slavit a přidala info, že na narozeniny si už dárky taky koupil...

Tak a teď co myslíte, že by se mohlo dít dál? Potřebuju připravit na všechny možnosti..stále to vstřebávám.
Děkuji..
Zuzana K.
Fresh Boarder
Příspěvky: 9
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#49656
Re: Manžel a tajné i veřejné pití Před 5 rok, 9 měsíce  
Podla toho mi pride, ze momentalne je vacsi problem, ze robi velke investicne rozhodnutia bez Teba (a pouziva na to zeleznu rezervu), nez to, ze by nejak zvlast vela chlastal.

Viem, ze teraz to vyzera hrozne, ale na druhej strane je pozitivne, ze uz je macka von z vreca a zbytocne sa to nepredlzuje dalej (a nenakupuju sa dalsie flase bez Tvojho vedomia) a hlavne, ze pristal na Tvoje podmienky a nevybral si skrinu plnu alkoholu - cize na vztahu mu zalezi a chce na tom zapracovat.

Samozrejme nepoznam detailne Tvoju situaciu, ale pokial dodrzi slub o abstinencii, podla mna sa to nejak srovna. Aj ked po precitani tohto prispevku by som hlavne pozadoval detailnu "spravu" o rodinnej financnej situacii a bezpodmienecne trval na zahrnuti do kazdeho vacsieho financneho rozhodnutia. A potajomky by som si ho asi nechal niekde preklepnut, ci kdesi nenarobil dlhy, uz len preto, ze som cital o viacerych pripadoch, kde chlap v dobre viere preinvestoval cely rodinny majetok, napoziciaval si, a potom bola manzelka velmi prekvapena, ked jej dosiel pozdrav od exekutora. Aj ked si nemyslim, ze toto je Tvoj pripad. Ale aspon v anonymnej pravnej poradni kdesi na internete by som sa asi opytal, co je nutne minimum, co by bolo dobre spravit.
Double D
Gold Boarder
Příspěvky: 210
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.


And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
F. Nietzsche
 
#49696
Re: Manžel a tajné i veřejné pití Před 5 rok, 9 měsíce  
No jiste. Me take na vztahu zalezelo. Nechtel jsem o nej prijit a zaroven jsem rozhodne nechtel prestat pit, protoze v te dobe jsem to nepovazoval za problem - to piti, spise uz chlastani.
MichalB
Platinum Boarder
Příspěvky: 1578
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#49700
Re: Manžel a tajné i veřejné pití Před 5 rok, 9 měsíce  
Zuzana K. napsal:
Nedokázal pochopit, co mi na tom vadí, prej je to investiční záměr...že za pár let prinese desítky tisíc..achjo.

Bez urazky ale manzel je bud velky lhar nebo opravdu hodne velky hlupak (a ted co je horsi ). Investice do alkoholu je samozrejme mozna - napriklad ten kdo zacatkem 90tych let nakoupil par beden Pappy Van Winkle bourbonu ma dnes slusne duchodove pripojisteni . Obecne to ale vyzaduje hluboke a encyklopedicke znalosti problematiky, je to riskantni beh na dlouhou trat (desitky let) a samotna predstava ze dneska koupim na internetu nebo v obchodu s chlastem par lahvi koralky a za par let na nich vytriskam desitky tisic je... jak to rict... opravdu hloupoucka a naivni.

Osobne se domnivam ze z Tebe regulerne dela blbce. Ma mlsny jazycek, koralky z Tesca nebo Makra mu nestaci a tak svuj drahy konicek maskuje za "investovani". V kazdem pripade ale naprosto souhlasim s DD vyse - okamzite zacit monitorovani vydaju a Ty si zkus udelat audit zavazku/pohledavek. Protoze jestli hrabnul do sporici rezervy tak se muze klidne stat ze az bude priste ozralej zase nakupovat a padne mu do oka nejaka super vyhodna "investicni" koupe tak to koupi na uver . Pokud to uz neudelal .
Gennosuke
Platinum Boarder
Příspěvky: 756
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter