Michal: Eriko ahoj, spletl jsem datum ne 20.1, ale byl jsem dnes 21.1, resumé: polyartralgie, myalgie, únavový syndrom - imunilogicky negativní ....další návštěva červen , není si jistý revmatoidní artritidou léčba: uvidíme, počkáme = žádná , nic jiného jsem ani nečekal.
Erika: Ahoj. Takze moc spokojen asi nejsi.
Michal: Je mi rok vkuse každodenně zle, nejsem no.
Erika: To mne mrzi
Michal:
Eriko co už
Michal:
Já dik
a jo měl js zvýšené jaterní testy ( žlučník asi ), tak si myslel, že piju
Ja:
...vraj: ..."karma je zdarma!"
pert: -----zprávy o počasí: Sotva ten bílý hnus roztál a při +10 a šíleném vichru se k nám blíží opět sníh a mráz....
pert:
výkyvy v počasí znamenají u některých i výkyvy nálad, takže se všichni opatrujte a dávejte na sebe pozor
pert: mně trvalo tak dva roky než jsem se po posledním tahu a kolapsu dal do kupy, takže zatněte zuby, navštivte akluby a různé odborníky, ono to jde přežít a žít
Michal: Ahoj, nevzdávám, ale je to boj no. Trpce je ten správný výraz. Všimnul jsem si jedné zvláštní věci v odběrech u patologických nálezů ( mimo normu) mám myoglobin 25....má být 30-90 u žen u mužů ještě vyšší cca 40+, když jsem si o tom četl, nemůže mi to způsobovat ty problémy - špatné okysličení - bolest svalů, motání hlavy, únava ? Jen selský rozum, proč se nad tím doktor nepozastavil? :/
Michal: Referenční rozmezí myoglobinu v séru je udáváno – závisle na metodě stanovení – v rozsahu 30 - 80 µg/l, hodnoty u mužů jsou přibližně o 25 % vyšší než u žen, s věkem se hladina mírně zvyšuje.
pert:
No a co kdybys poslal dotaz na nějaké to fórum co radí doktor, třeba «link» ale nemám s tím zkušenosti... pert:
a Stopka je taká gryčná, třeba neco zjistí nebo vědět
pert:
gryčná jako schopná, toť místní výraz, obrychtovaná a akční... nebo tak jaxi
pert:
grýčná děvčica naša, johoho
Michal:
Zajímavý výraz
. Ty nevidím důvod nejde něco posílat, když chodím pravidelně k lékaři, když mě bude ještě měsíc ignorovat, pojedu do nemocnice. Každý řekne uvidíme, počkáme, apod ...trpělivost je ale u konce
pert:
Známy šel nedávno k doktorovi, že je mu blbě. Ten mu říkal, že má infarkt a zavolal mu záchranku. Ve špitálu mu cosi pichli, počemž se mu udělalo líp a prej to byl jen slabší infarkt a v nemocnici bohužel k vůli kovidu není místo, takže ho poslali domů. A tak šel Karel druhý den do práce, úplně mu z toho hráblo a nejen jemu... všem v tomto absurdistánu... to se fakt stalo
pert:
No nic, dobrou noc
pert:
Jo Edno, už máš napsané vysvědčení
«link» pert:
a Koralíno, samozřejmě... pokud nesedíš u flašky s vínem, opět... «link» «link» «link» Michal:
Petře já tomu věřím
.... Dobrou i Tobě
Lenka : Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli je normální, týden od "poslední skleničky" zhoršení psychického stavu. Přesněji zesílení úzkostí. Děkuji
Ivana: Je to normální, tělo je vyděšený, nedostává pravidelné dávky chlastu.......
Karolína: Ahoj Lenko, také to mám, pomáhá mi CBD olejíček.
Ja:
...alebo aj celibát od závislostí...
Erika:
Pert, dyk to rikam.
ses Colombo. Vse vidi