Stopka: Perte co jsi měl dobrého k obědu? Pochlub se.
pert:
jo byla tam pravděpodobnost srážek 10% pro mou lokalitu, tak super jak jim to vychází
pert: a zitra ráno bílo
Stopka: nestraš
Stopka: myslíš že nasněží ?
pert:
myslím že něco málo bude, dnes tu bylo +11 a v sobotu má být jen 0, jako ono to nevydrží, ale pohled to bude asi pěkný nebo "zas ty sračky" že
pert:
jo to šúrání je pomalý krok co sem vydedukoval z místního folklóru
jako oblečený už su pert:
Stopka: já vím co je čůřání i šůrání
pert:
jinak na Ventusky to maluje na 14:00 zitra nějakou sněhovou pokrývku «link» Stopka:
hezký link, ukládám si ho do své sbírky
Stopka:
zde je nasněženo- živá kamera «link» Stopka:
ale je to z ruky
tak snad tolik sněhu tady zítra nebude pert:
A ještě k tomu kdejsme, Stopků je tam 115, tos tam dala nebo tvoje pravé jméno(?)
pert:
Ja tam nebyl, potomky v ČR nenechal
pert:
a ještě je Windy, já dlouho přemýšlel, který si nechám, každý má své pro a proti, jako všechno... «link» Stopka:
Perte, moje je tam tak atypické přijmění, že raději nenapíši kolik jich v ČR je, bo bych se úplně identifikovala
Stopka:
Nguyen moje přimění absolutně převálcoval v počtu
Stopka: dost pc , jdu posilovat svoje mitochondrie pááá Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
pert:
pert:
no a venku jsem dnes potkal víc srnek než lidí a kolik ptáků už zas řve, musim nakoupit špunty, jeden je zvlášť otravný a pronikavý, takového sem v minulých létech snad nezaregistroval
Ivana: perte, já mám na zahradě kafky a sojky a soused měl ukecanýho papoucha, ten už pošel, teda papouch.....ptáci řvou a za chvíli budou smrdět kytky, já to nesnáším....zlatý mlhy a pošmourno....
pert:
já mám tohle prakticky za barákem «link» 18.2. a žádní ptáci, nic, jen ta srnka se mi tam přes cestu taky mihla. Ten klííííííd. Nemůže se toho nabažit. pert:
nemůžu
pert:
«link» a stromečky, v létě to tam pěkně šumí
pert:
No bílo úplně není, trošku tam cosi je, ale ještě se něco žene. Kosa je teda fajná, dobrý vichr. Pěkný den
Ja:
«link» ..."ale JE!!!" (kukuk!)
Stopka:
„Střízlivosti zdar, přátelé!“
Stopka: Perte sníh se zatím u nás nekoná, no jako náznak byl chvilku, ale nic.