Michal:
Petře to je škoda no
Michal: Michale až srovnám ten bordel v hlavě, takže
Michal:
...možná vyjde po smrti
stef: MIchal Teba sa opytam , ty mi odpovedas na vsetky moje dotazy pochybnosti, som si dnes uvedomil, ze ked mam chut to zabalit tak to robi to skryte bazenie, a vcera vecer i minule som kvoli tomu zlyhal, ze proste ked som vecer osamote alebo chyba mi socialny kontakt tak to kvoli tomu zabalim ze to tak dalej nedam, ci si tiez maval take stavy a ze ako si s tym bojoval , inac mi celkom pomaha i voda a dat si nieco sladke, ale chcem to podchytit uplne lebo som sa odrezali od znamych a kamosky, kedze som snou pil
stef: teda vcera vecer som nezlyhal , dnes am 4ty den
stef: mozno sa pytam hluposti, ale snad ne,je to dolezite ako si s tym ini poradili ak mali take sraxky co im stazovali byt pohode a abstinovat si
Ja:
Za všetko môže plk. Jurij Alexejevič (kozmonaut a skúšobný pilot); za Covid aj za Tvoj alkoholizmus! «link» «link» «link» «link» «link» ..."a Ty sa len nedaj a smelo PI(-čuj)!!!... Buď fit a otravuj sám-seba!!!"
Ja:
...ak niečo potrebuješ, smelo si TO vycucaj z palca na ľavej nohe. Bude TO TU opäť a PRAVDA!!!
Michal:
Stefe...kamaráde, prakticky si v tom, co píšeš odpovídáš sám
..."chybí mi sociální kontakt" ...tak to chce asi se více socializovat a nebudeš mít tolik času sám na sebe a nebudeš na to tolik myslet. Takže ikdyby jsi měl zajít na večeři ke kámošovi, rodině, zajít si skl kámošem zaběhat nebo ho pozvat a zahrát si třeba FIFU na dvě hodiny , cokoliv, ale sanozrejme vídat se se správnými lidmi no, když někoho pozveš na FIFU a za dveřmi bude stát s vadou piv tak je to blbý .... Michal:
Každý je jiný, já jsem introvert, mi stačí se vidět s někým jednou týdně, jednou týdně s rodinou, popsat si s někým a zavolat, pokecat s prodavačkou v obchodě nebo když někoho random potkám na městě - takže mi nedělá být sám se sebou, pustím si podcast, uvařím, mám tu kamarád psíka, zahrají hry, kouknu na fotbal nebo MMA a jsem spokojený
Michal: Jestli jsi extrovert, tak samozřejmě být zavřený sám doma je jít sám proti sobě no.
Michal: Za čas můžeš jít pak do hospody pokud je to o té socializaci a kecat x hodin u kofoky, ale to se bavíme o pár měsíců dopředu, teď je to jako dráždit hada bosou nohou ( v Covidu hospoda - společnost, která chlastá )
stef: Ja , tam somchodil 2 mesiace kazdy den skoro a hned po meetingu som sa po 2mesiacocha minci za 2 mesiace siel ozrat
stef: vdaka Michale, dnes bazenia uz od 11tej , tak sa napchavam pijem a myslim na to ze sa vzdavam chlastu a ze uz necem bojovat a je len 1 cesta a to bez neho
Erika:
Stef, dyk se neříká se vzdávám chlastu. Ale říká se dnes NE, dnes se NENAPIJEM
stef:
Erika, ano rad by som sa dnes nenapil ani zajtra
ani za mesiac ani za rok a do konca zivora, len moja zavislost sa chce napit a chce ma zabit ktorej otrocim stef:
tak sa proste toho vzdavam a nebudem s tym superit, ale ja viem ako to myslis dnesok je dolezity tak ako prvy poharik
ale ja necem ziadny poharik a ziadny den pit
stef: uz som si par x povedal dnes sa nenapijem a za par minut som klopil
stef: 1 pre mna 1 cesta a to bez chlastu
Erika: Stef, tak takhle to mas. Me pomohlo dnes ne. Rikat si nikdy uz ze zacatku, tak to bych nedala
stef: rozumiem Ti Erika, je supis ze Ti nieco funguje, ja hlavne pre mna dolezite je ako pisal vcera Krtko videt tu podstatu, ze 1 cesta je bez alkoholu a prijat to a zmierit sa stym, tak hladam , ako byt co najviac vpohode, nech si mzem uzivat ten triezvy zivot, viac ako vyplakavat.
Michal: Stefe delší abstinence = slabší a méně intenzivní cravingy ( alepsoň u mě ) ...
Erika:
Michale, tak nam z Ulice zmizela Rybova. Bez ni me to neba
Erika:
JA, ja nebudu nic kupovat. Setrim na duchod
Michal:
Mára je blb, to nemůže být ani v seriálu takobý blbec
Michal:
Jdi chce moc nemá nic
Michal: Kdo
Erika: No jo, hraje peknyho blba
stef:
Ja vie dobre nakladat
stef:
ted 3 hodinky uz som pohode , hrajem video hry, idem sa najest, dokonca napisal este ra zkamoske nech sa nehneva nech ma pochopia ulavilo sami i od bazenia
stef: diky vam za spravy i to forum pomaha, je to isto taka terapia je super si to uvedomovat ako mozog silou mocou 1 jeho cast chce dosiahnut sialenou manipulaciou to chastanie