pert:
no je to k pláči
a člověka to hledání jak to řešit pak hrozně vysiluje. Kor v tak mladém věku, kdoví o čem byl přemejšlel já, ale spíš bych asi na to furt chlastal pert: bych já přemýšlel...
Stopka:
perte jsem se musela podívat co mám v záložkách ja
a kolik jich je ... Stopka:
dokonce i toto «link»
ale fakt se mi to líbí Stopka:
přeji všem hezký večer «link» नमस्ते
pert:
tak jednu dobu sem si ty nejšpeky ukádal do wordu a měl sem složku nazvano Blbosti, vlastně furt ju tam mám a co tam je věcíííí
pert:
to videjko je fakt dobré
pert:
jinak sem si právě složil kalendář z toho časáku a dám si ho do ložnice, jako do tětského pojíčku
«link» lepší foto nemám, ale je to fakt zajmavé Stopka:
doufám, že nezůstane jenom u videa a vytvoří to
jsem guglila ten tvůj kalendář, hezký
Michal:
To je pravda Stopko, tak třeba se zjistí, co mi bylo až natáhnu bačkory
, ale ať nemají právo napíšou s Covidem
, jinak Petře je to frustrující, ale co naděláš, já googluju až poslední rok, dříve jen věci okolo sportu, zahradničení, jídla, vaření apod. , zrovna včera jsem začal i cvičení Challenge, ale musím uznat, že se cítím vysílený, tak alespoň něco, fyzicky moc slábnu, ale připisují to tomu žlučníku, dnes jsem volal opět , mám zavolat v březnu
, a tak čokoládu, hambáč nebo hrancle si dám třeba v dalším životě.
Michal:
Jinak spíš mě baví YouTube mnohdy, třeba teď jsme koukal na Awesome Reatoration, šílený, jak jsou někteří lidé šikovní
. No aspoň už bude hezky a člověk vypadne na zahrádku beze strachu z Covidu na cesrtvy vzduch, všem hezký večer
Stopka:
JA
ॐ नमस्ते
Stopka:
taky si linknu «link» Nicnedělání je často ten nejlepší lék. Hipokrates
jdu to odzkoušet
přeji všem hezký střízlivý den Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Stopka:
...tak vidina že se mi v březnu harantě vrátí do školy je pasé.
Stopka:
prý : Původně měl kabinet řešit návrat dětí do lavic, Babiš přiznal, že se tak nestane.
Stopka:
přihodím něco k tématu: Mudr. Skála darovaný alkohol vyléval do umyvadla a neměl rád tyhle úvahy typu:
„Nejsem přece alkoholik, když piju méně než můj doktor.“
„Dám si jako každý chlap.“
„Pivo je tekutý chleba.“
„Musíme občas vypálit červa.“
„Šláftruňk je potřeba na dobrou noc.“
„Kdo pil, umřel, kdo nepil, umřel taky.“ více zde viz «link» Ja: ...slovenskí psychiatri zistili, že: ...keď nepiješ a nežerieš budeš smädný aj hladný; nepil - vyschol, nejedol až zabudol piť aj fajčiť a všetci nakoniec pomreli. Kam sa hrabú americkí šarlatán@spol.s.r.o
Stopka:
Historie léčby smíchem
Od Aristotela až do dnešní doby najdeme v lékařské literatuře jasné zmínky o smíchu. Lékaři starověku
doporučovali smích jako prostředek k posilování plic, francouzský lékař ze středověku jménem
Brambille tvrdil, že “negativní emoce zhoršují stav těžkých ran, zatímco smích a naděje umožňují jejich
zahojení”. V 19. století zase německý lékař Gottlieb Hupland zastával názor, že smích je jedním z
nejdůležitějších faktorů trávení a považoval smích za výbornou léčebnou metodu. A podobných
zmínek bychom našli ještě mnoho. více zdroj «link» 樂
Stopka:
cituji: Je příznačné, že dříve než závislá osoba si problému všimnou blízcí lidé. více článek Pomáhat alkoholikovi? Začněte u sebe zdroj «link» Stopka:
Spoluzávislý- je ten člověk, který se neustále přizpůsobuje obtížné situaci, již způsobuje někdo jiný a v podstatě ji nijak pouze on sám nemůže ovlivnit, pokud to závislý člověk nebude chtít sám od sebe. Stopka: Jánty k tomu Sananimu, nejdříve si pročti jejich stránky než budeš měnít x příspěvek
Stopka:
cituji .. alkohol atd zdroj Sananim «link» Stopka:
je potřeba si na těch stránkách viz ten link rozkliknout kolonku s nadpisem Komu je poradna určena a pak se to rozbalí
Stopka:
Je potřeba voltat na «link» Sananim na mobil. Ověřeno, fungují a mají poradenství pro rodiny, kde je alkoholik. i ted v covdarně Michal:
Ahoj zítra mám ortopeda, držte mi !povinně! všichni palce, ať mi něco najde
, jinak už nevím, ale dneska mě píchlo tak v hrudi po kole až jsem se zamotal a brní mi pravá noha, tak není možný, aby tam něco nenašel. Hezký večer všem. Stopka:
Michale «link» držím a dej pak vědět