Simona:
Stopka: a s tím kakaem , zkusila si boby?
Stopka: blbost, maličkost
Stopka: nepražené
Simona: ne, zatím jsem ho vyhodila a cpu se škvarkama...
Stopka: miluji radosti z maličkostí
Simona: Boby neznám
Stopka: mají v dm pražené
Simona: Super, dík, kouknu
Stopka: a nepražené v ternu a smad i jinde
Stopka: snad opr
Simona:
v sobotu budu abstinovat měsíc. Vím, že je málo, ale chci dát teď dohromady jídlo a jít trochu do sebe v životosprávě
Simona:
takže na bobky kouknu
Stopka: udělěj ji do sklínky jogurt s kakao bobama a strouhaným kokosem a medem , takhle to chystám doma všem a nalepuji, co je pro koho))) blbost, maličkost
Simona:
ale moc hezká blbost
Stopka:
kakaové boby jsou sušené plody kakaovníku. Obsahují stovky zdraví prospěšných živin, které však zůstanou nejlépe zachovány při šetrném zpracování bez pražení. Indiáni už před mnoha lety nazývali kakao pokrmem bohů, příznivci zdravé výživy dnes řadí kakaové boby mezi superpotraviny. cituji «link» Stopka:
tož tak
Simona:
dík za typ. Určitě si je koupím. Stopka: a budeš indián ))) jdu něco kutit mějte se
Simona:
taky se měj Stopka: furt nechrápu )))
Stopka:
nej admin
pořád ve střehu Stopka: se vyprdnu na dračí krev, ale neodrazzuji vás
Stopka:
(Sangre de Drago
Erika: Michale, nebyl jsi vcera u doktora? Dopadlo to nejak? Teda myslim nejak slusne?
Stopka:
Diano provedeno
Stopka:
přeji všem hezký den
Diana:
Stopko díky, hezký den i tobě
Michal: Eriko ahoj, spletl jsem datum ne 20.1, ale byl jsem dnes 21.1, resumé: polyartralgie, myalgie, únavový syndrom - imunilogicky negativní ....další návštěva červen , není si jistý revmatoidní artritidou léčba: uvidíme, počkáme = žádná , nic jiného jsem ani nečekal.
Erika: Ahoj. Takze moc spokojen asi nejsi.
Michal: Je mi rok vkuse každodenně zle, nejsem no.
Erika: To mne mrzi
Michal:
Eriko co už
Michal:
Já dik
a jo měl js zvýšené jaterní testy ( žlučník asi ), tak si myslel, že piju