Michal:
I Tobě kamaráde
pert:
Tak hodím něco do placu dneska. Zemřela mně včera sousedka, dozvěděl sem se to teď. Na covid samozřejmě, 52 let, lezla z kurníku a zlomila si nohu. Odvezli ji na chirurgii, tam ležela baba co chrblala. Sestra jí řekla ať kašle na druhou stranu. No, do týdne sousedka covid-kolaps a smrt. Dcera má 17, otec už je taky po smrti. Domek fajn, bídou netrpěla, měla svůj podnik, ale na co to
No a eště tady hořelo, druhý soused už hlásil raketu prej z Ruska
Super doba. Tak se mějte a zase někdy. Michal: Co na to říct, Covid je 25měsíců už hoši i určité léky, které velmi snižují riziko velkých potíží a i tak třeba člověk zavolá a má ležet a brát Paralen.... Smutné je, že ani v nemocnici neumí pomocí a mají přehled o tom, kdo je nakažený a kdo ne.
Michal:
Já Ti JA přeji pohodový nedělní večer
tak nám treba!
Michal:
JA ty jsi ale ranní ptáče
hezký den
Michal: JA nevíš co mám poradit té kamarádce, nepije 2-3-4 dny pak je tak unavená, že se zas napije a furt dokola. Já to tak neměl, já si tehdy dál max energy drink a jel do práce, ale ona musí doslova ležet... Je to játry? Nebo psychika? Nebo to chce čas?
Michal:
Jinak dneska tady byl hicák a viděl jsem souseda jak háže flašky do kontejneru a mizi domu, pamatuju si na ty opice, když bylo 30 stupnu a nevylezl jsem raději ani na minutu ven brrrrrrr
a tak už je to pryč
Erika: Nazdar Michale, opice ve vedru byla hnus. Jeste mi vzdycky otekly nohy. Fuj !
Michal:
To mi ne, ale bylo to utrpení celý den to si moc dobře pamatuju
.... Člověk se modlil ať už je aspoň večer, chládek a tma
Michal:
K...a to je pařrraaak
, máš pravdu JA kamaráde! Ale já si myslím, že to bude čistě absťakem, co si budeme alkohol je takový dobíjecí energie, pamatuju si, jak jsem někdy byl unavený poslal tam 3 kousky a měl energie na rozdávání, takže si myslím, že to u ní bude opak, vzala to tělu, tak je chcíplá. Ona chce, ale myslela si, že to bude raz dva a bude ji fajn a jak víme ono to někdy trvá týdny, měsíce....já piju kafe a opaluju se a užívám benefity střízlivosti
Sabrina:
Meggie: *smejem sa
Meggie:
Nevadí, stane sa sem tam každému no nie
tak si užime víkend a krásne počasíčko
Meggie:
A nechlontajme
samozrejme Ja: Muž odcestoval. Teraz je všetka mužská práca na mne. Ležím na diváne, pijem pivo, sledujem TV
Ja:
...pre Meggie: ..."Muž odcestoval. Teraz je všetka mužská práca na mne. Ležím na diváni, pijem pivo a pozerám televíziu. Je TO namáhavé, nehádam sa... no je TO nutné!"
«link» Meggie:
Díky Ja
Meggie:
Už som doma z oslavy, jaaaaj ako dobre je to bez toho chlastu
čistá hlavička, pamáť neopantaná alkoholom, nemám sa za čo hanbiť, je to skvelý pocit, dobrú noc prajem