Ja:
"Utorok, či streda — piť každému živáčkovi treba!!!"
Chuchto: Co je vaše Paretovo optimum nepití? U mne dost tekutin v tomto vedru.Chuť se napít by mohla být způosbena jen na úkor mé dehydratovanosti z vedra a tu nedopustím.Tak zdra.
Chuchto: Ahoj vespolek, tak jas se držíte? U mne dobrý. 70% chyb způsobujících pití se snažím eliminovat, takže zbytek 30% aktivit mi přináší 100% úspěchů nepít.Jsem na Paretovu optimu.Brát bych už musel ze svých osvojených návyků co mi hlídají nepít a to nehodlám, tahám prostě za delší konec než ten pes co by se ve mně rád napil.Jsem SNOB (sine nobilitate – bez vznešeného původu, zkratka s. nob. = SNOB) moje abstinence je zasloužená.A že je vedro?A co má být.Při pití tekutin to chuť na pivo neovlivní.Zdar
Meggie:
Ahoj Chuchto, som rada že niekto napísal, ja som bola posledné 2 razy úspešne odignorovaná a tak ma aj prestáva baviť sem chodiť čo ti poviem.....som rada že sa držíš aj napriek tomu že konkrétne my sme si spolu myslím vôbec nepísali ale na tom nezáleží.....ja zvládam horko tak že vypijem plný pohár kofoly zriedený trochou vody a šupnem tam aj trochu ľadu, dnes som mala asi 3 sekundy chuť na pivo ale kofča mi ho úspešne zahnala a o pár sekúnd som si naňho ani len nespomenula
drž sa ROMAN: Ahoj všem, přeji hezký den, bez A ale s dobrým K káva,kofola,kefír.Zdraví anonymní abstinent.:):):)
pert:
Ahoj, no aspoň občas si sem někdo najde cestu
jinak je to tady na mrtvém bodě, pár hádek, konfliktů, nepochopení a fórum zamrzlo. Tož opatruj sa chlope
ROMAN: Ahoj Petře, díky taky tě zdravím:)
Ja:
...stratený obrázok «link»
Rachel:
Krásný večer všem, hlásím se střízlivá a pozitivní
) ROMAN: Rachel- super:):):)
Rachel:
Ahoj Romane
Chuchto: Pekný věčer,nevím jak překonáváte bažení?Já to odtruchlím. Ryhleji tím lépe a méně trpím v pochybnostech.Ono někdy i špatné věci vedou k dobrým postřehům.Vzpomínám si analogii na bří Saudky,Ti nebrečeli v koncentráku, jen by je zbili.Takže u mně nemá smysl truchlit při bažení dlouho a být na pochybách celé odpoledne, stejně si nedopřeju pivo, jen mi to dýl trvá odtruchlit. Držím taky palec.
Ja:
Čučto, Ty bažíš? «link» «link» ...("sa na TO radšej vybodni"...)