Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
27 příspěvků
Stránka: 12
Příspěvky   Téma Poslední příspěvek
0Příspěvky
Je to 9 hodin, 27 minut - založil Elena Kategorie: Snažím se abstinovat  Přečteno: 9
Poslední příspěvek napsal Elena
je to 9 hodin, 27 minut
0Příspěvky
Je to 15 hodin, 51 minut - založil marley Kategorie: Jsem alkoholik a nevím co dál  Přečteno: 6
Poslední příspěvek napsal marley
je to 15 hodin, 51 minut
0Příspěvky
Je to 12 rok, 9 měsíce - založil Sandra Kategorie: Jsem alkoholik a nevím co dál  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal Sandra
je to 12 rok, 9 měsíce
0Příspěvky
Je to 7 rok - založil Vodník Kategorie: Jsem alkoholik a nevím co dál  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal Vodník
je to 7 rok
0Příspěvky
Je to 11 rok, 9 měsíce - založil Dobby Kategorie: Chci pomoci alkoholikovi, alkohol v rodině  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal Dobby
je to 11 rok, 9 měsíce
0Příspěvky
Je to 13 rok, 1 měsíc - založil Jan Kategorie: Jsem alkoholik a nevím co dál  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal Jan
je to 13 rok, 1 měsíc
0Příspěvky
Je to 7 rok - založil Michal Kategorie: Jsem alkoholik a nevím co dál  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal Michal
je to 7 rok
0Příspěvky emo
Je to 7 rok, 8 měsíce - založil Eva Kategorie: Jsem alkoholik a nevím co dál  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal Eva
je to 7 rok, 8 měsíce
0Příspěvky
Je to 15 rok, 5 měsíce - založil Polly Kategorie: Snažím se abstinovat  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal Polly
je to 15 rok, 5 měsíce
0Příspěvky
Je to 5 rok, 6 měsíce - založil Emílie Kategorie: Chci pomoci alkoholikovi, alkohol v rodině  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal Emílie
je to 5 rok, 6 měsíce
0Příspěvky
Je to 6 rok, 5 měsíce - založil Silent Kategorie: Jen tak o alkoholu v běžném životě  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal Silent
je to 6 rok, 5 měsíce
0Příspěvky
Je to 13 rok, 8 měsíce - založil Kateřina Kategorie: Ambulantní léčba alkoholismu, závislosti na alkoholu  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal Kateřina
je to 13 rok, 8 měsíce
0Příspěvky
Je to 10 rok, 8 měsíce - založil anonym Kategorie: Ambulantní léčba alkoholismu, závislosti na alkoholu  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal anonym
je to 10 rok, 8 měsíce
0Příspěvky
Je to 7 rok, 9 měsíce - založil lestra Kategorie: Ambulantní léčba alkoholismu, závislosti na alkoholu  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal lestra
je to 7 rok, 9 měsíce
0Příspěvky
Je to 5 dnů, 13 hodin - založil Wolfenstein Kategorie: Chci pomoci alkoholikovi, alkohol v rodině  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal Wolfenstein
je to 5 dnů, 13 hodin
0Příspěvky
Je to 6 dnů, 9 hodin - založil nazareta lazareta Kategorie: Snažím se abstinovat  Přečteno: 43
Poslední příspěvek napsal nazareta lazareta
je to 6 dnů, 9 hodin
0Příspěvky
Je to 3 měsíce - založil linnchinnn Kategorie: Snažím se abstinovat  Přečteno: 0
Poslední příspěvek napsal linnchinnn
je to 3 měsíce
0Příspěvky
Je to 1 týden, 2 dnů - založil salmonjosefina Kategorie: Snažím se abstinovat  Přečteno: 50
Poslední příspěvek napsal salmonjosefina
je to 1 týden, 2 dnů
0Příspěvky
Je to 1 týden, 2 dnů - založil salmonjosefina Kategorie: Snažím se abstinovat  Přečteno: 58
je to 1 týden, 2 dnů
0Příspěvky
Je to 1 týden, 5 dnů - založil salmonjosefina Kategorie: Snažím se abstinovat  Přečteno: 69
je to 1 týden, 5 dnů
27 příspěvků Stránka: 12
Online uživatelé Uživatelé
Ve fóru jsou...
Seznam uživatelů
Počet uživatelů: 2224
Poslední registrovaný: Elena
Statistiky Statistiky
Celkem příspěvků: 62708
Celkem témat: 1598
Celkem sekcí: 1
Celkem kategorií: 12
Poslední příspěvky Příspěvky
Dnes otevřeno: 0
Včera otevřeno: 2
Dnes nových příspěvků: 0
Včera nových příspěvků: 12
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter