pert:
krtku, asi bych to měl podobně
ještěže tady snad zemětřas kde žiju nehrozí... teda doufám... pert:
ale máme odezvy
za chvílu vánoce, tož pěkné svátky všem
krtko:
Prečo pešo. Mám auto
Ja:
..."lebo si si prepil koňa!"
Ja:
Krtko, TO nebolo o Tebe. Chcel som vyvolať asociáciu Martina na "prepitom" bielom koni. (11.11. ~ vojaka, ktorý sa podelil o plášť s núdznym a to sme MY = korheli triezvejúci aj aktívni alebo hoci aj kŕčovito abstinujúci!)
«link» «link» «link» Rachel: Ahojte, škoda, že se nám tu tak rozjet ten seznamovací nešvar
Ja:
Niekto na tom zarába... a TES ako administrátorka to dokáže jediným ťuknutím do správnej klávesy vymazať!!! Má na TO nástroje. "Dobré ráno, TES, budíček!!!"...je streda.
Rachel: Nevypadá to, že by sem Tes vůbec kdy zabrousila...
Ja:
..."zřejmě depkuje — je listopad!!!"
pert: Tes má ráda mlhy a šedivo pokud si vzpomínám, jak si notovaly s jistou účou Ednou.. no aletos těch mlh, inverzí tady moc není. Je to hodně dynamické, prochcaný celý listopad, i mně je ještě fajn...
stefky: AHojte Ja a Pert, to som ja stef, som tady dlho nebol, po 20 rokoch sa mi dari abstinovat zatial, za tyzden by som mal mat 10 mesiacov, ale neni to uplne izi , mam strach zo zlyhania tiez, bol som na liecbe, a rozisiel som sa s holkou pred par mesiacmi takze zasa deprese, ale zatial som to ustal , len viem , ze sale mozem zlyhat a to sa bojim
stefky:
Ahoj Krtko taky a vsetci ktory ma poznate
stefky: chcel som Vas pozdravit
Erika: Ahoj Stef, jsem rada, ze jsi se ozval. Musim priznat, ze jsem si na tebe obcas vzpomnela. Obcas si vzpominam na vsechny, kteri se tu vyskytli.
Erika: Drz se!!!!!!!!!(!)(!)
Erika:
Skoda, ze se to tu hrouti.
Ja jsem za tohle forum strasne vdecna. Vsichni mi tu pomohli pert:
Steféééééé, drž se, ty chalan ušatý
pert:
A co třeba Michal, nic
pert:
Třeba si na vánoce někdo vzpomene a udělá tu úklid
Ja:
"Krásnu triezvučko-sviežu sobotienku prajem!!!"
«link»