Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Přestal jsem s pitím a jsem stále nemocný
#13038
Přestal jsem s pitím a jsem stále nemocný Před 11 rok, 1 měsíc  
Ahoj. Je to normální? Přestal jsem po hutných letech online pití tvrdého alkoholu. Už přes dva měsíce, ale stále jsem nemocný.
Nejdřív bolesti hlavy, průjmy, chřipka, kašel, teploty, zase hlava a nějak to nechce skončit. WTF? když jsem pil tak sem nemocnej nebyl-vlastně byl sorry, hůř jak všechny tyhle dohromady, ale jsou tohle obvyklé příznaky? Navíc se mi k tomu přidala parádní psychoza, že už fakt hebnu jak jsem nemocnej, zhubl jsem 15 kilo a už jsem hrozně zesláblej.
Přemek Brunker

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#13039
Re: Přestal jsem s pitím a jsem stále nemocný Před 11 rok, 1 měsíc  
Přemku, chřipka není z alkoholu, ale musí se léčit, uháněj k lékaři.Psychoza může být narušená díky pití, také potřebuješ podporu, pomoc, zkus AA.Když je člověk nalitý, nevnímá žádné bolesti, nemoci.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#13040
Re: Přestal jsem s pitím a jsem stále nemocný Před 11 rok, 1 měsíc  
Ahoj, pamatuju si, že v léčebně říkalo hodně lidí, ale šlo většinou o závislé na pervitinu, že co začali abstinovat,zhoršilo se jim jakoby zdraví... holkám i pleť a tak... na chřipku coldrex, pár dní v posteli a bude to dobrý... na špatnou psychiku psychiatr a na všechno ostatní čas... když přestaneš chlastat, zjistíš, že každej problém má nějaký řešení... a chlastnem je jediným řešením, kterýho jsme schopni zase jen chlast a víme kam to vede :-/
Hanka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#18148
Re: Přestal jsem s pitím a jsem stále nemocný Před 10 rok  
Než se tělesné orgány vyčistí po víceletém pití vyžaduje trpělivost a chce to svůj čas.Každý reaguje jinak.Já jsem v období vlastní detoxifikace začala pít bylinkové čaje,postupně na jednotlivé orgány tak ,jak fungují,užívala B-forte a magnezium.Často se stává,že teprve až přestanu konečně pít začnou se veškeré neduhy ozývat.Už a právě proto,že ALKOHOL BYL CELÉ ROKY MÝM JEDINÝM LÉKEM NA VŠECHNY BOLESTI,STEJNĚ JAKO ANESTETIKEM TAK I BLOKÁTOREM BOLESTI.Podstoupit celkové vyšetření není radno podcenit.Mně z chlastu chytla játra,žaludek a mám chronický zánět slinivky-což pro mne znamená také dietní opatření a pravidelné kontroly.No a s psychikou není radno podcenit a včas vyhledat lékaře psychiatra,či okamžitý nástup na detox,léčebna.Psychozy jakéhokoliv druhu či Delirium tremens patří pod lékařský dohled.Může být životu nebezpečné pohrávat si s těmito stavy doma.Tyto stavy vyžadují léčbu stejně jako léky,stejně jako nepřetržitý lékařský dohled.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter