Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...9101112131415...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
Dalsi dobrej zpusob kterej sem obevil je ten ze vlastne misto toho pozitku z drog jsem nasel vimenil za ten pozitek jinej pozitek treba jidlo masaz atd jak vime tak alkohol i drogi aplikujem i s nakym ritualem a proto je dobre najit si jine rituali treba dobra dovozova kava caj atd... ja treba misti rani davky zacal delat to ze sem si uvaril dobrou kavu sedlsem si hezki v tichu zapalim si cigaretu a dal si takovej relax ... krasne se to ve vas smiri a celej den je harmonickej coz je zase dalsi cast harmonie...
Marek nemarad duchi zlodeje

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Hele a dostal sem se k nim dedicne primo od ni... zabiis talenty vid.. co treba statni bloky... kdiz je buh vsevedouci proc daval adamovi a eve skousku jablkem kdiz musel vedet ze ho utrhnou.. tim sem vzal bohu co no prece moc...
Filip preprdcil

Kiro,

když si říkáš toto "predstavujem si to ako jed na potkany", nepřipadá ti, že si lžeš? Jed na krysy (potkany) se dělá většinou na bázi strychninu. To nestačí říct si: chlast mi gumuje mozek, ničí játra, slinivku?

Strychnin

Strychnin je složený indolový alkaloid vyskytující se v semenech rostliny kulčiba dávivá (Strychnos nux vomica).
V semenech se rovněž nachází obdobný alkaloid brucin, který má podobné, ale slabší účinky. Obě látky mají výraznou
hořkou chuť, patří mezi nejvíce hořké látky vůbec; chuťově je člověk odhalí při koncentraci kolem 1 ppm (0,000 1 %). V čistém stavu je strychnin bílá krystalická látka, málo rozpustná ve vodě.

Obsah

1 Použití
2 Toxický účinek
2.1 Smrtelná dávka
2.2 Průběh otravy
3 Literatura

Použití

jed na krysy
při nedoslýchavosti a ušních šelestech
při zrakových poruchách
pro povzbuzení chuti k jídlu
při léčbě svalové ochablosti
pro povzbuzení dýchání a krevního oběhu
pro povzbuzení dýchání při otravě bolehlavem
jako protijed při otravách hypnotiky (barbituráty)
v kombinaci s projímadlem při akutních zácpách

viz:
cs.wikipedia.org/wiki/Strychnin
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Petr N, to bolo myslene predsa obrazne. Ja predsa viem, ze jed na potkany je nieco uplne ine ako alkohol a nielen co sa zlozenia tyka. A v podstate si ani neklamem. Kedze tak ako by ma vo vacsom mnozstve zabil jed na potkany, tak viem, ze mna by urcite zabil aj alkohol. Takze pre mna to jed je a v detstve som mala vzdy strach z jedu na potkany, neviem preco A preto to prirovnanie.
A ako som pisala, to bazenie nemam casto. Za tych 10 mesiacov, to bolo asi 3 krat, ale bolo fakt velmi silne a som rada, ze so si nasla nieco co mi v tu chvilu zabera.
Keby si aj hocico naklamem, v tom okamihu mi je to uplne jedno, ide mi o to, aby to bazenie zas zmizlo a beriem to, co na mna funguje Ved aj to, ze si poviem, ze teraz nie a dam si zajtra je klamstvo, ale v tom momente ma to skludni a ta chut okamzite odide a o to predsa ide.
Kira

dotet sem vas nenavidel za vas rosudek ke mne ale kdis se koukam co s vama leceni zavislich provedlo tak je mi to lito..
GUSA

KIRO mas fajn zpusoby ale kdo ti zaruci ze ti tvu zpusob neprestane fungovat jakoby na ten zpusob otupis... to s tim jedem na krisi je uzasny protoze uy to v sobe mas zasazeny od detstvi.... vimenovani obrazovich myslenek je dlouhodoba zalezitos , nechci ti brat tvoje zpusoby jenom sem si prosel to same aspon je dobre tihlech prdstav udelat vic do zalohy kdibi jedna selhala.... jen sem ti tim co sem psal chtel ukazat svuj spusob ktery me zbavil i chuti ... drive bych primemu kontaktu s drogou neumel odolat ale tet sem schopny jakoby tudrogu servat... jednou se mi i ze vzpominek na mynulost podarilo roslapat cizimu cloveku kteri mi drogu nabizel davku... v zasade to s tim jedem na potkany je ten samy zpusob akorat ho vnimas po svem.... Kiro pracuj na tom fandim tii neni to nic lehkyho...
HUGO HASS

Dalsi muj postreh proc se zabivate alkoholem v rostlinach kdiz se ho zbavujete...
ANTONIN

Uvedom si jednu vec ci vic ten alkohol rozebiras v cem je a tak tim vic strefujes vlastni alkoholismu .. normalne se drazdis k relapsu.. nekdy my pripada ze se ucite veci jen z frajeriny aby bylo o cem mluvit pred kajou nesporu... neobelhvas se acim teda zamezujes relapsu????
marek fokurka

Prece si nerikam am chut na alkohol je dobrej kdizse napiju budu pekne ozrale .... myslim si zeje to jinak... tet vas trosku spoustim tak sori...
MAREK H

je mi fajn udelal sem si radost oblibenou kreci polevkou... a salkem detoxikacniho caje.... koukam na magicke znaky cz doplnuju. protoze mi byl ukraden generetor po dedovi uz ho dogenerovavam.. nastesti mam ten puvodni..
DET fingr

Stránka: 1...9101112131415...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter