Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...10111213141516...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
Treti froidka je nespore srdcova.. a ja sem puvodce froid se neda zastavit... a myslel to tak ze chtel dat lidem vyhodu pred tima ty vis
Srdcovi kral

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tohle vypadá na počínající delírko
petrch

Re: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
PetrCh,
dle mého to vypadá spíš na pokročilou fázi (alkoholové?) psychózy. Jak jsem již psal: svěrací kazajka, elektro šoky, skotské střiky a klecové lůžko to jistí.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Selincro Před 10 rok, 2 měsíce  
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s lékem Selincro? U mě sice celkem funguje, ale vedlejších účinků bych se nedopočítal. :-/ A v tom případě nevím, jestli funguje nechuť se dostat do opilosti nebo nechuť nepít kvůli tomu, že mi je zle jen po těch práškách. Díky za zkušenosti.
TTTTTomino
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Selincro Před 10 rok, 2 měsíce  
TTTTTomino napsal:
..., že mi je zle jen po těch práškách.

Neznásilňuj sa! Ak Ti je po Selincre zle, tak užívaj iné placebo! Vlož doň(ho) svoje iluzórne predstavy, že tabletkami zázračne vytriezvieš zo závislosti... Mnoho zdaru!!! Skúšaj ďalej a (po)referuj...

Vyskúšaj číru pramenitú vodu - mne pomáha, aj bez tabliet!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

reknu ti jednu vec o tom leku se porad se svim lekare .. to co ti napsal ten kluk o tom iluzoriu je hovadina pbudes psichosomatik nebo neco jineho a muzes to ti zhorsit .. ten kluk neni doktor kterej se ne to specializuje .... treba najdete nahrdni reseni.... ale opravdu se porad s doktorem... nebo popros pana Nespora ..
Marek Kopdohovna

Ten clovek co tam psal ze je to mam pocatecni delirko se zaprvi nevizna ve froidovi a nenapadlo ho ze bych mohl zapasit s klavesnici jelikoz sem nikdy nepouzival pocitac ke komunikaci a hlavne mam novej pocitac... ten kdo si o sobe mysli moc to hnedka haze ve hre na odbornika do alkoholismu.. pripada mi ze se ten clovek jen pere jako kohout o uznani .. ale tady to preci neni o uznani ale o tom poradit si .... bacha na sebevedomi skotskej striku...
Marek Kopdohovna

Verim ze ti je zle ja sam jeste beru leky sice nenavikovi ale beru.. taky sem si prosel vedlejsima ucinkama .. vsechny leky sou hnus vim jaky to je... se svoji psychiatrickou se na medikaci pracoval pul roku nic prijemnyho ale nasli sme reseni.. takze verim ze ho najdes i ty... hold medikace hodne dulezita. hlavne sama nic nevisazuj .. to je z mi zkusenostii.... zkus vubec na ty leky nemislet muze ti to spoustet jakysi mechanismus kteri to zhorsuje... rikat si je zazracna tableta je hovadina protoze sama vis ze zazracna neni .. telo je nekdy mocnejsi nez hlava ... drzim palce... abstinuju pet let...
Marek Kopdohovna

jeste jedna vec chci se skotskyho sriku zeptat kdo je to strumpl , openheimer. schreder, hipokrates,atd
Marek Kopdohovna

jinak muj konicek jso psychoanalisi parapsichologie. a staveni universalu skoro sem dokoncil jednu vecicku.. ale sem amater bez opravneni.
Marek Kopdohovna

Stránka: 1...10111213141516...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter