Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...13141516171819...88
Dolů
Téma: Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky
Re: Re:moje babička pije Před 10 rok, 2 měsíce  
dobrý den
moje babička pije alkohol začalo to před 10 lety když jí zemřel manžel po roce přestala našla si přítele a byla štastna před 1 rokem zemřel i on a babička do toho zase spadla tvdí že nepije ale je to naní videt nejspíš pije Alpu
Prosím poradte jak ji pomoc
DÍKY
adel

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Rady tu máš.Promluvit si s ní, pak lékař, léčení.......je jedno, jak je stará, nemoc má stejnou, jako my.
Liba

S tou Alpou to není moc ok, dejte si do googlu pití Alpy,ne že bych tím chtěla poukazovat na pití jiného alkoholu, ale jenom, že ta Alpa je děs.
To jenom k té Alpě.
Stopka

Alpa je dostupnější pro babku, třeba si myslí, že se s ní léčí, nechlastá.
Liba

Re: Re:Už dlouho abstinuji, mé rady pro alkoholiky Před 10 rok, 2 měsíce  
To co pises je smutny babicka jak se rika , zapoji zal. vlastne si alkoholem vynahrazuje stratu sveho manzela .. je trba zkusit najit neco co ji zaujme snazit se ji rozesmat nebo ji pomoct se rozloucit s mylovanou osobou.... Jak jsem za mladi slychaval rikalo se ze je alpa leciva neni to pravda da se rict ze je to potravinarsky lih s primesi bylin je to takova ocuravka alkoholiku .. vlastne vymluv... alpa je silne navikova .... zkuste udelat podraz a odstrante vsechen alkohol z jejiho dosahu.... pokavad vznikne nejaka reakce coz sem si jisty doporucil bych leceni nebo ambulantni leceni... nekdo ji musi vysvetlit ze ji alkohol manzela nevinahradi....
datel

Njlip jak poradit je ji vzit k odbornikovy.. Je my trapny radit proti nekomu s uctyhodnym vekem ale dulezite bude s odbornikem vypracovat na babicku strategii jelikoz jak vyme jsou vekem prtrele zkusene a prokouknou kdeco...
DATEL DETFINGR

MOC by pomohla fotka a chvilkove si psat..
Death finger

Ahojky měla bych na vás dotaz,,,
Můj můž začal pít a celkem dost začali jsme to řešit tím,že šel na nemocenskou a murd,ho poslala k psychiatrový ta mu narovinu řekla nastup na lečení ale my nechceme jelikož už tyden nepije a je to vše v klidu,Dá se to zrušit to lečení?
Sara

Liba napsal:
Alpa je dostupnější pro babku, třeba si myslí, že se s ní léčí, nechlastá.
Líbo,
ještě kém babičkám, já mám hrůzu, že bych přežila manžela a manžel zase naopak, že by tu zůstal sám beze mně. To je nám lehce kolem40ti, ale když nějak na to sklouzne debata, tak si to ani jede neumíme představit. Manžel vždycky říká, že si to hodí,jestli mně přežije, že si mně našel, aby byl se mnou, ne beze mně a mně varuje, že kdyby to bylo naopak, tak at se neuchlastám ze žalu. No, jo))) už mně zná za ta léta))
Taky asi nenahoním ani léta na důchod, jsem ted bez práce, na jedno místo xxx zájemců To mně taky vždycky motivovalo k depce, nebudu mít odpracováno do důchodu, depka a už jsem si tevřela víno,tak jsem to mívala.
Jsem OBZP, na ÚP nejsem, hledám sama, ale nic , nikde.
Už to neřeším, depku posílám k čertu, co bude, to bude....
Stopka

Sáro, léčení se dá zrušit, já bych ho nerušila, neznamená, když muž týden nepije, že je v pořádku.Lékařka ho jen tak pro nic na léčení nedoporučila.Neublíží mu tam, nemocenku bude brát, a týden k abstinenci nestačí.Když je kvartální alkoholik, vydrží nepít i měsíc, pak to dožene.
Liba

Stránka: 1...13141516171819...88
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter